Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INA - MOL
Povratak na članak

Petrov: 'Vlada će prepustiti INA-u MOL-u'; Ćorić: 'Most je stranka običnog populizma'

'Riječ je o članku 10 Zakona o privatizaciji Ine, a upravo je taj članak spriječio MOL da uspije u dosadašnjim namjerama da 'razmontira' Inu', rekao je Petrov

Komentari 23

DR
droza
16:20 09.08.2018.

"izgleda da će taj članak ukinuti"....tvrdi skupina veleumova iz doline Neretve. Zar nisu ti isti genijalci svojedobno tvrdili da je vrlo izgledno da dobivamo arbitražu Ina-Mol pred švicarskim sudim? Kad ono, dogodilo se upravo suprotno i sad danak toj njihovoj genijalnosti plaćamo upravo mi, porezni obveznici.... "izgleda", kaže Petrov..hahahahahaha...

VL
JI
Jure i Max
17:06 09.08.2018.

Samo je HDZ sposoban vodit drzavu u bolju buducnost...Zivio hdz.

VL
KO
koraknaprijed
20:48 09.08.2018.

MOST je najveća prevara u povijesti Hrvatske,ništa nisu napravili ili pokazali osim osigurali pod prosječnim čobanima Pertrovu,Grmoji,Bulju i drugima, visoko plaćene saborske pozicije

VL
DD
ddh
00:01 10.08.2018.

Kad dva velika ekonomska strucnjaka, jedan bivsi kradljivac styropora i jedan propali psyhijatar nesto kazu, onda bi to po njihovom netko pametan trebao vjerovati. A skoro luckasto zvuci, kad se jedan Panenic postavi pred kamere i pocne tumaciti nesto oo postenju. Koruptni Petrov koji si kao predsjednik Sabora organizira kredit za gradnju kuce po kamatima koji nisu dostupni niti jednom drugom gradjaninu i koji pritom daje lazne podatke o broju clanova obitelji je zadnji koji moze govoriti o postenju. Taj dvojac nije u stanju voditi niti jednu trafiku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:51 10.08.2018.

dal je nekom u ovoj zemlji napokon jasno da je inu prodao sdp sa račanom na čelu, pod uvjetima čije posljedice osjećamo i danas, da je slijedeća prodaja dionica ine bila uvjetovana upravo tim prvim ugovorom, da su nama ruke bile debelo vezane po pitanju naše slobode nastavka privatizacije radi tog sdpovog ugovora? dal je nekome u ovoj zemlji jasno da naše poimanje zakona je očito suprotno praksu u europi, svijetu? da dokaz mora biti jak, neoboriv, da bi se nekog osudilo ili nešto zaustavilo? turudiću, dokazi nisu snimke kamera ljudi koji se šeću parkiralištem niti snimka iz prčvarnice na kojoj se vidi da netko vadi bateriju iz mobitela, snimka kojoj fali početak i kraj, koja pokazuje različiti broj tanjura na stolu od izjave 'svjedoka'... kakve mi koristi imamo od ine danas? to je hrvatska firma samo zbog službenog sjedišta. ina je propala firma, sa manje od 50% tržišta derivata, sa dvije derutne rafinerije, od kojih je jedna totalno suvišna, jer su rafinerijski kapaciteti u susjedstvu preveliki, a mi novog tržišta nemamo. s tim da sanjamo o autima koji sve manje i manje troše.. :) kakvog poslovnog interesa bi imala ina da obnovi obadvije rafinerije? jedva da jedna može raditi u plusu. meni je bezveze inu gledati ko neku stratešku kompaniju, jer nemamo ni nafte ni plina, u količinama da bi bili makar i igrači od nekog značaja doma. nemamo, unatoč bušenjima koja se budu radila.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:40 09.08.2018.

Truli Most????? još su u Saboru??? nisam znao!!!

VL
GV
golub Vaso
14:09 09.08.2018.

domoljubi nastavljaju prodaju i pljačku

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:42 09.08.2018.

gdje ima dima ima i vatre!

VL
Avatar Obama
Obama
18:38 09.08.2018.

Ćoriću, Ćoriću..... što ti treba blamiranje. Sada su "populisti", a kad su dva puta dovodili HDZ na vlast onda su bili "prirodni partner". Očito je da se HDZ jako boji MOST-a.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
14:22 09.08.2018.

KraDeZe establišment i nadalje vozi po onoj Jadrankinoj utabanoj stazi, "kud Ivo tud i ja".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.