Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik Mosta

Petrov najavljuje inicijativu za opoziv Martine Dalić

Božo Petrov
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
22.02.2018.
u 17:25

Čelnik Mosta Božo Petrov najavio je inicijativu za opoziv potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martne Dalić

Čelnik Mosta Božo Petrov najavio je inicijativu za opoziv potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martne Dalić, poručujući kako će to biti prilika da se pokaže "tko je od HDZ-ovih zastupnika i njihovih partnera spreman uložiti svoj politički kapital u nju i interese koje ona zastupa".

"Događaji posljednjih dana, šutnja i nečinjenje oko Agrokora, ostavka državnog tajnika za demografiju koji kaže da je ovo folklor-vlada, blamaža oko izbora predsjednice Povjerenstva za odlučivanje oko sukoba interesa, pokazali su da ova Vlada ne funkcionira, a država je na autopilotu. Mislim da su ti razlozi dovoljni da se pokrene postupak opoziva Vlade", poručio je Petrov na svom Facebook profilu.

Most se, kaže, ne zavarava. "Ova trgovačka koalicija će se držati za svoje fotelje zubima. Riječ ostavka u njihovom rječniku ne postoji. Slučaj Martine Dalić ima potpuno drukčiju dimenziju. Jasno je otpočetka da su ona i povjerenik Ramljak tandem iz Škegrina inkubatora. Hrvatska javnost mora znati tko od političkih opcija podržava tu ekipu", poručuje Petrov.

Komentara 28

KA
kacavenda
18:23 22.02.2018.

Ko njega vise shvaca ozbiljno

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
00:43 23.02.2018.

Psiho nije Dalicki ni do koljena , ni po strucnosti, ni po sposobnosti a bogme ni po inteligenciji. pogledajte mu samo teleci pogled.

RI
rightside
20:13 22.02.2018.

druze petrov, isto sta sam napisao za beru i partijase,vrijedi i za tebe i tvoje agente,,)))dakle,koga god zeljeli smjenit,vi nemate odgovarajucu osobu za to mjesto, ko drugo, da se izbori ponavljaju,tesko da cete prag preci,, a i da predete prag nakon dvije podvale i prevare,sumnjam da ce vas itko htjeti uz sebe na vlasti,,osim druga bere no on nece dobit izbore,,))))tako da se ti druze bozo vataj rada u fusu vikendom ko i dosad,ionako se to zna pa nitko nece ni pridavat tome paznju,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije