Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Petrov i Grmoja potpisom dali podršku Škori

Grmoja i Petrov podržali Škoru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
26.11.2019.
u 15:19

Most je ranije najavio kako će dati svoju podršku Miroslavu Škori i kako je ta odluka donesena većinom glasova.

Predsjednik Mosta Božo Petrov i politički tajnik stranike Nikola Grmoja dali su potpis predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori. 

- Danas smo došli ovdje da bismo dali podršku kandidaturi nezavisnog kandidata za predsjednika države Miroslava Škore. Evo, dao sam i potpis. To je jedini kandidat koji može ugroziti duopol na hrvatskoj političkoj sceni. Pozivam hrvatske građane da ne rasipaju glasove. - istaknuo je Grmoja. 

 

Podsjećamo, Most je ranije najavio kako će dati svoju podršku Miroslavu Škori i kako je ta odluka donesena većinom glasova.

Prije nekoliko dana podršku Škori dala je i hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić. Potencijalni predsjednički kandidati trebaju sakupiti 10 tisuća potpisa. 

 

Komentara 6

ST
stric7
15:52 26.11.2019.

...petrov i grmoja su Škori izbili 200 000 glasova .... šteta...

SS
SS11223344
16:27 26.11.2019.

Kolakušić, Škoro, Kolinda i Milanović svi odreda podržavaju EU, a većina hrvatskih građana je protiv te organizacije, treba nam novi kandidat.

IL
ilustrator
17:46 26.11.2019.

vrlo zanimljivo...škoro dobiva podršku svih koji nisu imali nikakve veze s bivšim strukturama, organizacijama, organima... svi za škoru, više nas je svi za škoru zbog hrvatske mladosti za budućnost hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije