Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina priznanja

Petrov: Građani trebaju biti ponosni što smo se izborili za domovinu

Državni vrh na misi povodom 25 godina priznanja
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
15.01.2017.
u 14:01

Danas svi građani Republike Hrvatske trebaju biti ponosno na to što smo se uspjeli izboriti za svoju domovinu, za svoju Republiku Hrvatsku, kazao je Petrov.

Predsjednik Hrvatskoj sabora Božo Petrov izjavio je nakon mise zahvalnice u zagrebačkoj katedrali kako hrvatski građani trebaju biti ponosni što smo se uspjeli izboriti za svoju domovinu.

"Danas svi građani Republike Hrvatske trebaju biti ponosno na to što smo se uspjeli izboriti za svoju domovinu, za svoju Republiku Hrvatsku. Naravno, uvijek postoji mogućnost da se napravi i bolje i čeka nas dosta trnovit put da bismo mogli ostvariti sve ono za što su nas zadužili oni koji su se borili za Hrvatsku", kazao je Petrov.

"Isto tako nadam se da će i oni koji dođu nakon nas, kada se osvrnu na naše djelovanje, moći jednom reći da smo dali zaista sve za dobrobit Republike Hrvatske i da smo pokazali da možemo voljeti svoju domovinu".

Nakon mise u katedrali predsjednica Kolinda  Grabar Kitarović, predsjednik Hrvatskog Sabora Božo Petrov i predsjednik Vlade Andrej Plenković spustili su se na Trg bana Jellačića gdje se održavao koncert u povodu 25. obljetnice priznanja Hrvatske.

Komentara 12

PS
Pero_slav
15:27 15.01.2017.

Samo da nas nije svake godine nekoliko desetaka tisuća manje.

DU
Deleted user
15:20 15.01.2017.

E sitni politikantu Petrove, nekima je danas dan žalosti a da totalno ne uvenu od tuge ti ih štitiš na utjecajnim i važnim mjestima za razvoj demokracije u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
14:47 15.01.2017.

Branitelji i samo branitelji,sa puškom na prvoj liniji su se izborili za to što imamo Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije