Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zaradio' prijavu

Lažnom diplomom se zaposlio u petrinjskoj gradskoj upravi

Diplome
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
23.02.2018.
u 11:26

Lažnu diplomu upotrijebio je i koristio kao pravu, sve do kraja runa 2017. godine, kada mu je prekinut radni odnos

Još nije utvrđeno kako je 43-godišnji Petrinjac pribavio diplomu o završenom stručnom studiju jednog zagrebačkog fakulteta, ali je policija utvrdila da je diploma krivotvorena

Sisačko-moslavačka policija danas je izvijestila kako je istragom utvrđeno da se 43-godišnjak na temelju krivotvorene diplome u veljači 2010. godine zaposlio u petrinjskoj gradskoj upravi, gdje je raspoređen na radno mjesto više stručne spreme.

Na taj je način lažnu diplomu upotrijebio i koristio kao pravu, sve do kraja runa 2017. godine, kada mu je prekinut radni odnos. Protiv 43-godišnjaka je zbog falsificiranja dokumenata Držanom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Komentara 3

MI
miki45
12:01 23.02.2018.

PA nisu napisali ime jer covjeku jos rade papire u hr i mjenjaju ime mozda neko njemacko ime

DO
dopizdilomi
15:39 23.02.2018.

Ja se kladim na diplomu prometnog faksa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije