Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon izbacivanja

Petrina nakon izbacivanja: Hvidra je servis zločinačkog HDZ-a!

'14.05.2013., Primosten - Stipe Petrina, dosadasnji nacelnik i ponovo kandidat za nacelnika opcine Primosten. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
Duško Jaramaz/PIXSELL
25.07.2013.
u 15:49

Stojim iza svega što sam izjavio, jer nesporna je činjenica da je režim Franje Tuđmana ubio Antu Paradžika, Blaža Kraljevića, Matu Šabića, oštro je odgovorio Petrina čelnicima županijske Hvidre koji su ga odlučili izbaciti iz udruge

Hvidra Šibensko-kninske županije pokrenula je postupak isključenja iz članstva primoštenskog načelnika Stipe Petrine radi odluke o preimenovanju Ulice dr. Franje Tuđmana u Ulicu Mala Raduča.Obznanio je tu informaciju na jučerašnjoj konferenciji za medije Mladenko Spahija, predsjednik županijske Hvidre, javlja Dalmacija News.

Spahija je istaknuo kako su izjave koje je o prvom hrvatskom predsjedniku i vrhovnom zapovjedniku Franji Tuđmanu izrekao načelnik Petrina krajnje neprimjerene.

Svi članovi Hvidre obvezali su se poštivati Statut udruge koji kaže kako su dužni braniti i čuvati dignitet Domovinskog rata, a Petrina je to izjavama o Tuđmanu prekršio, smatraju u Hvidri.

Petrina opet bez 'dlake na jeziku'

Petrina imnije ostao dužan pa je danas medijima komentirao odluku Predsjedništva županijske Hvidre.

- Hvidra služi samo kao servis zločinačkoj organizaciji zvanoj HDZ. Moje izjave o Domovinskom ratu su puno povoljnije od ijednih koje dolaze iz Hvidre. Što se tiče izjave o izdaji Vukovara, o tomu je govorio i sam Franjo Tuđman, a ako to u Hvidri ne znaju, neka na YouTubeu pogledaju što Tuđman kaže o braniteljima Vukovara - oštar je bio Petrina koji drži da je ovaj čin samo dodatni dokaz Hvidrine ispolitiziranosti.

- Stojim iza svega što sam izjavio, jer nesporna je činjenica da je režim Franje Tuđmana ubio Antu Paradžika, Blaža Kraljevića, Matu Šabića, koji čak nije ni bio član HSP-a, nego HNS-a. I tako do broja 38 dužnosnika, članova HSP-a i HOS-a, a posredno je odgovoran i za smrt Ivana Cesara, predsjednika HKDU-a - dodao je primoštenski čelnik.

>>HDZ: Preimenovanje Tuđmanove ulice barbarski je i najcrnji čin!

Komentara 1

TR
tracy
17:42 19.02.2014.

Pa ima covjek pravo sprega SKH-HDZ_HVIDRA drma Hrvatskom vec 20 godina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije