Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVIO NA MIKROFONE

Petrina na sjednici neprimjereno komentirao županijsku vijećnicu: 'Kakve cice'

Drniš: Županijska skupština Šibensko-kninske županije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
22.07.2022.
u 19:42

Kada je Ivana Vučenović prilazila govornici Petrina je očito zaboravio da su uključeni mikrofoni pa je komentirao 'kakve cice' što su čuli svi koji su slušali prijenos sjednice

Na aktualnom satu sjednice Skupštine Šibensko-kninske županije predsjednik Skupštine Stipe Petrina seksistički je komentirao SDP-ovu vijećnicu Ivanu Vučenović. 

Naime, kada je ona prilazila govornici Petrina je očito zaboravio da su uključeni mikrofoni pa je komentirao 'kakve cice' što su čuli svi koji su slušali prijenos sjednice, piše Šibenski portal. 

Na sjednici je peta točka dnevnog reda bila usvajanje etičkog kodeksa ponašanja vijećnika, a koji je na kraju i usvojen. 

– Ružne stvari događale su se i ranije u radu Skupštine i nadam se da će se usvajanjem ovog kodeksa te stvari promijeniti. Iako, svatko je od nas taj kodeks morao već imati u sebi – rekla je Sanja Radin Mačukat (NLSP), iz Povjerenstva za usvajanje etičkog kodeksa.

–  Nikad ja vas nisam uvrijedio, ali morate znati da ne pripadam skupini ljudi kojoj ste se vi pridružili. Od 2009. godine vrijeđate Stipu Petrinu, a čak ste me i hitlerovski s nogama i rukama u zraku izbacili vani sa skupštine. Ponašam se s kurvama kurvanjski, s gospodom gospodski, a posebnu gadost osjećam onima koji mijenjaju političke skupine – odgovorio joj je Petrina. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
20:22 22.07.2022.

Stara iznemoglina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije