Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 2009. NAJVIŠE STRADALIH U AFGANISTANU
Povratak na članak

Petorica američkih vojnika poginula u Afganistanu

U ovoj godini zabilježeno je najviše ubojstava pripadnika NATO-a u Afganistanu od međunarodne intervencije za borbu protiv talibana u toj zemlji.

Komentari 39

OB
-obrisani-
12:27 25.09.2009.

Njamanjam Nije tačno! Ne laži, smrade purgerski ! To nikada ne bih napisao. Napisao sam da će Hrvatska uskoro početi da plaća račun svog vazalnog položaja u okupaciji tuđe zemlje. A to nije želja, već činjenica. Taj račun su veću već platile USA, Britanija, Španija i pre neki dan Italija.

VL
OB
-obrisani-
12:10 25.09.2009.

\"Obama hrani kćerku pak šalji u vojsku , Afganistan se umirit nemože \"

VL
MM
Mladen Miletić
12:42 25.09.2009.

Koliko je ono nedavno poginulo Afgana 150 ili 350 nije se nitko usudio reči istinu, nitko ne tvrdi da nije bilo i više civila. Naravno da je to na neki način osvetnički odgovor okupatoru ili ? Dali čemo i mi Hrvati plačati ratnu odštetu afganima ako se Ameri povuku kada im dojadi gubiti svoje crnce i Eu bjelce tamo ?

VL
OB
-obrisani-
12:57 25.09.2009.

A zato su hrvatski junaci napunili gaće , pa nisu hteli da napuste kasarne . Ovaj put su se izvukli , ali sledeći odoše jajca kroz pocepane gaće !

VL
ME
Melkior
13:29 25.09.2009.

Usput, vidim da si vrlo nepristojan Begesu. Imas pravo reci \"nisi u pravu\" ali mi nemas pravo reci \"da lazem\". Dodatni minus iz bontona

VL
OB
-obrisani-
13:33 25.09.2009.

dečki&cure. a da malko navratite do ovih gudura di je \"svatko\" neprijatelj. Pošto je to ipak njihova zemlja a ne \"naša\". Možda biste razumjeli onda neke stvari.

VL
ME
Melkior
13:42 25.09.2009.

Wolfie strucko za vinjete, daj mi objasni jedan paradoks koji mene muci godinama? Zasto velika vecina Hrvata mrzi Amerikance? Nekad sam imao dojam da zbog toga \"sto se u rat u Hrvatskoj nisu umjesali\". A sad po tvojim komentarima vidim da bolje da nisu to ucinili jer barem ti i jos netki nazvali bi ih \"okupatorima na tudjoj zemlji\".

VL
OB
-obrisani-
17:31 25.09.2009.

amerika-----sveta zemlja

VL
PR
prakator
17:43 25.09.2009.

ameri moraju da skontaju da nisu dobro dosli nigdje izvan svoje domovine, samo bezveze ginu i vicu mi smo demokrati sa raketama i granatama. a na papiru jedno potpisu a sasvim drugo rade, sram vas bilo

VL
OB
-obrisani-
08:46 26.09.2009.

:molim navedite mi jedan sukob iz kojega su amerikanci izasli kao pobjednici....

VL
CA
CaptainAmerica
09:01 26.09.2009.

prvi i drugi svijetski rat ( spasili zapadnu evropu ), koreja, nerjeseno u vijetnamu ( znam da su otisli 72 ali kada imas omjer 40 prema 1 tesko je povjerovat da su ga izgubili), prvi iracki rat, evo sada izgleda da su dobili i drugi jer irak se smiruje, ( afganistan ne izgleda dobro no tamo imaju samo par brigada)... sto jos zelis za objasnjenje

VL
CA
CaptainAmerica
09:19 26.09.2009.

nema sta dobro ti je objasnjenje

VL
CA
CaptainAmerica
09:38 26.09.2009.

e moj kamo cemo...komunisti i dinosaurusi su izumrli...ako nisi znao

VL
CA
CaptainAmerica
09:50 26.09.2009.

nego reci gdje zivis...da nisi u nekoj od tih imperijalistickih zemalja na zapadu...pazi da ne ugrizes ruku koja te hrani...mogao bi ostati gladan...tko je sada tovar...hehehe

VL
OB
-obrisani-
09:28 26.09.2009.

..\"Hrvatska je, napokon, na svome mjestu,\" kako je Seks lijepo rekao. I jednako kao i ostatak Nove Europe, sluzit ce uglavnom ostvarivanju americkih imperijalistickih interesa, koje ce hrvatski politicari prikazivati svom narodu kao njihove vlastite interese. Mislim da ce sece se za nekih sto godina u povijesnim udzbenicima ovo glasanje za ulazak u NATO u Saboru, sa jednim glasom protiv, nalaziti uz bok jednodusne odluke Sabora 1526. da izabere Ferdinanda Habsburga za vladara Hrvatske i Pacta Conventa-e iz 1102. Hrvatska je povijesno na svome mjestu jedino onda kad njome drugi vladaju. Ovakvi dogadjaji u Staroj Europi uglavnom pruzaju priliku staroeuropskim silama da se nadmecu u tom tko je blizi i vrijedniji suradnik Svete Americke Imperije. Francuzi, tradicionalno, prednjace u khurcenju. Sarkozy je sve ucinio da zasjeni Browna, Merkelicu i Berlusconija. Uklucujuci prihvacanje JEDNOG (1) zatvorenika iz logora Guantanamo, kao gestu pomoci Obami da zatvori taj logor, na sto je Obama velikodusno odgovorio, sa jedva primjetnom, no, za moje balkanske usi, izvjesnom dozom sarkazma, kako je tesko drzati korak sa takvim vodstvom kakvo je Sarkozyevo :))).....

VL
OB
-obrisani-
12:17 25.09.2009.

Tajna000 Moram ti priznati da si u pravu i da isto tako i ja mislim. Međutim, pokušaj da me razumeš da ja američkog vojnika ne smatram za ljudsko biće i osobu već kao metu.

VL
ME
Melkior
12:56 25.09.2009.

beograd Begesu, druskane objasni mi nesto. Kako to da vi Srbi koji ste godinama pravili negativnu mitologiju islama navodeci relativno liberalnu sunitsku granu kojom se sluzilo tursko carstvo a sad branite dosita ekstremnu serijatsku verziju Talibana? Ne kuzim te uopce.. Da li je mrznja do Amera jos uvijek tako jaka i da li jos ne shvatate da ste ono \"bombardovanje\" bilo kako bilo, zasluzili? Da li si se ikada pitao druskane nda ni \"Nemci\" ,koji su 45\' bili \"bombardovani\" nisu svisimpatizirali sa Hitlerom. Slava pokoj njima i slava pokoj onoj sacici Srba koji mozda nisu solidarizirali sa Milosevicem a ipak su stradali od bombi. Zivot je zaheban.

VL
OB
-obrisani-
11:59 25.09.2009.

Američki vojnici idu daleko, daleko od svojih kuća da bi sejali smrt i teror u ime ljudskih prava, demokratije,bla bla bla... Šta je čudno u tome što ginu. I treba da ginu. Sav se ozarim kad se setim kako su prošli u Somaliji. Ne bi ni ovde bolje prošli da su se bili spustili na zemlju.

VL
OB
-obrisani-
12:33 25.09.2009.

beograd Vojnik je prije svega čovjek...a onda vojnik...

VL
OB
-obrisani-
13:01 25.09.2009.

Kako to da vi Srbi koji ste godinama pravili negativnu mitologiju islama navodeci relativno liberalnu sunitsku granu kojom se sluzilo tursko carstvo a sad branite dosita ekstremnu serijatsku verziju Talibana? Obožavam ove zamene teza… - Kao prvo, zašto mi see obraćaš u množini. Iza mene ne stoji niko, a kamoli ceo moj narod. Ovo je isključivo moje lično mišljenje. - Pokaži mi tačno mesto gde sam ja rekao da podržavam talibane. Rekao sam upravo obrnuto, da je to zlo za sebe. Lažeš prika, lažeš… Ono ostalo je toliko tupavo da neću ni komentarisati. Ma ustvari sve je tupavo što si napisao. Minus od mene

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.