Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Petogodišnjak u splitskoj igraonici preminuo zbog vješanja

Čarobni grad (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
30.10.2010.
u 21:06

Vlasnik igraonice Čarobni grad ispod istočnih tribina poljudskog stadiona je košarkaš Nikola Vujčić

U igraonici Čarobni grad ispod istočnih tribina poljudskog stadiona, vlasnika košarkaša Nikole Vujčića, pod, doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj, još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, sinoć oko 18,20 sati preminuo je petogodišnji dječak iz Korčule.

Igrao se na trampolinu s toboganom i u jednom trenutku pronašli su ga u besvjesnom stanju. Reanimacija nažalost nije uspjela. Kolima Hitne pomoći prevezen je brzo u splitsku bolnicu, međutim tamo je preminuo.

Igraonica je bila puna djece. U njoj je bila i jedna medicinska sestra koja je utvrdila da dječaku još radi puls.

Navodno su roditelji iz Korčule došli u Spit na vikend sa svojim sinom koji je poželio otići u popularni Čarobni grad, omiljeni dječji "kutak".

Očevid je obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Splitu Ljiljana Stipišić. Neslužbeno doznajemo da je dječak bio zdrav i da roditelji nisu dopustili obdukciju. No, obavljena je po nalogu istražne sutkinje.

- Obdukcija je obavljena jutros. Na vratu je nađena brazda vješanja. Uzrok smrti petogodišnjeg dječaka je vješanje, kazao je za Večernji list dr. Antonio Alujević, patolog u Kliničkom bolničkom centru Split.

Vjerojatno je nesretni dječak zakačio za konop...

Komentara 14

MA
Markoc
11:01 01.11.2010.

Nemam djecu al se sjećam vremena dok sam bio maleni i nestašni klinjo.I mogu reć samo sreća me spasila od većih ozljeda il čak od smrti.

Avatar Dinamovac
Dinamovac
22:41 30.10.2010.

Stvarno tragedija.

DW
dr.who
22:03 30.10.2010.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije