Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI DRAME U HAAGU
Povratak na članak

Petković je Praljka reanimirao, Ćorić ga je polijevao vodom...

Tek treba donijeti odluku u koju će se zemlju uputiti Prlić i ostali na odsluženje pravomoćne kazne zatvora

Komentari 68

ZG
ZGexil
11:18 02.12.2017.

Berislava Pušića niti slučajno ne vraćati u haag ! nek si jebu mater sa presudom.

VL
TO
Tony
11:31 02.12.2017.

Jučer je Prkačin sve rekao ...

VL
KT
Kolo_Tg
11:39 02.12.2017.

Franjevac iz Čapljine danas kaze kako Slobodan ima grob na njihovom mjesnom groblju...... dosta toga jos je rekao pa koga zanima istina o hrvatskim politicarima eto prilike.

VL
Avatar smile
smile
11:20 02.12.2017.

Srmotno da sramotnije ne moze biti!

VL
Avatar vitez
vitez
12:57 02.12.2017.

Armin Pohara, zapovjednik obrane,musliman iz Posavine, u svojoj knjizi piše kako je molio Izetbegovića da pomogne obranu Bosanskog Broda i da alarmira svjetsku javnost, Izetbegović mu je odgovorio neka se obrate za pomoć Hrvatskoj, ona je biliže...Nije ga, kaže Pohara, bilo briga za Posavinu, kao da nije dio Bosne i Hercegovine. I naposlijetku Hrvatska je bila" agresor!" "Agresori" su postali oni koji su prvi uzeli pušku i branili Bosnu i Hercegovinu i glasali na referendumu za samostalnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu. Šteta što Hrvatska nije imala takvog "agresora" na svoju zemlju!

VL
ĆI
ćirko
12:07 02.12.2017.

iz srbije sam,takodje i ovde pjuju po hagu...rat je cudo,ali i tu treba biti covek..za sve koji su pravili sranja,a ima ih na sve tri strane,treba ih osuditi...verovatno neko u ovom glupom hagu bude bezveze kaznjen,kao sto i puste nekog ko je kriv,kao na primer.Hardinaj ili cak i Šešelj

VL
UB
UBS
13:17 02.12.2017.

Generale uvjek ćeš živjet u našim srcima!!!

VL
Avatar white socks
white socks
19:01 02.12.2017.

Nemojte dopustiti da haški sud istražuje generalovu smrt. Vjerojatno će utvrditi da je taj zločin počinio HVO. Ili da general u stvari i nije mrtav.

VL
IB
ibiza
15:55 02.12.2017.

drzite se ,i ako imate krivnje to je po propustima sta niste te izvrsitelje koji su to pocinili kaznili i po zapovijednoj ali u to manje vjerujem a ZUP to sigurno nije bilo sta su srbi sa Rebublikom Srpskom koja je stvorena na etnickom ciscenju tertorija ili Bosnjaci koji su srednju BOSNU ocistili od Hrvata i pocinili zlocine i nikom nista....sramota....

VL
AN
Anasta
14:58 02.12.2017.

Ostavljeni i zaboravljeni od svih, ponajprije hrvatske drzave i svih vlada, nije ni moglo biti drugacije. Sad su svi tuzni i zalosni, od Covica, Kolinde i Plenkovica. Neka bude na obraz i sramotu drzave, HDZ i Herceg Bosne. Sramota!

VL
DC
DC
14:39 02.12.2017.

General Praljak je pokazao vecu hrabrost nego svi sudionici haskog tribunala zajedno.

VL
Avatar vitez
vitez
12:55 02.12.2017.

Volio bih da je Hrvatska imala "agresora" kakvog je imala Bosna u vidu Hrvatske. Zbrinula bi 500 tisuća hrvatskih prognanika i hranila ih dok bi se vodio rat, slala bi nam oružje za obranu, primali bi lentu od "agresorskog" predsjednika(Tuđman dao lentu Izetbegoviću i državno priznanje RH), specijalizaciju bi učinila snaha predsjednika u "agresorskoj zemlji" (snaha Izetbegovića je specijalizirala 90-tih u Zagrebu), borili bi se u nekim područjima vojska "agresorske zemlje" rame uz rame s nama protiv trećeg agresora(HVO i Armija BIH u Bihaću, Posavini), sklopili bi Vojni savez(Splitski sporazum Tuđman-Izetbegović o vojnoj suradnji 1995.) i porazili zajedničkog agresora, primila bi naše predstavnike u glavnom gradu "agresora" svečano i državnički(Tuđman primao svečano Izetbegovića u Zagrebu). Ima li u povijesti primjera da s "agresorskom zemljom" u istom ratu sklapaš Vojni savez da poraziš stvarnog srpskog agresora?(Splitski sporazum 1995.). Zločine su počinili Srbi, najviše nad Bošnjacima i Hrvatima, ali su i Bošnjaci Armija BIH počinila grozne zločine nad Hrvatima, kao i HVO nad Bošnjacima u jednom dijelu BiH, a drugom su se dijelu zajednički borili protiv zajedničkog agresora Srbije HVO i Armija BiH. Ovaj sukob je najviše odgovarao Srbiji kao agresoru na obje zemlje. Nije li Izetbegović nudio Tuđmanu da pripoji Hercegovinu Hrvatskoj?Tuđman je to odbio.

VL
DU
Deleted user
13:24 02.12.2017.

Moja preporuka Bosnjacima muslimanima u Hrvatskoj je da se isele sto je prije moguce,nema nikakvog razloga da ostanete zivjeti u tako neprijateljskom okruzenju nema za vas nit srece nit zivota u Hrvatskoj a niti razloga da ostanete,prodajite svoja imanja tko sta ima i idite

VL
ST
stevan
12:57 02.12.2017.

To je cijena neovisnosti. Mora se sve druge obeshrsbriti. Da vide što ih čeka ako uspiju. Idemo dalje....

VL
Avatar vitez
vitez
12:56 02.12.2017.

Oh, što Hrvatska nije imala takvog "agresora" kao što je imala Izetbegovićeva Bosna! Plakali su Hrvati radi Srebrenice, kao što su mnogi Bošnjaci-muslimani plakali radi Vukovara, ali ova presuda je nepravda i ismijavanje onoga što se stvarno zbivalo u Bosni.ni. Puno je Bošnjaka-muslimana branilo Hrvtasku od srpske agresije i poginulo. Isto tako je puno Hrvata iz Hrvatske,podrijetlom iz Bosne, branilo Bosnu i Hercegovonu od srpske agresije na Bosnu. Miloševićeva Srbija je uzrok svega zla 90-tih. Miloševićeva Srbija je pokrenula agresiju na Hrvatsku i kasnije na Bosnu. Alija Izetbegović je na početku rata govorio :Ovo nije naš rat! Tada je razarano hrvatsko selo Ravno u Bosni. Kada ga je Tuđman upozoravao da spriječi dolazak vojske JNA u Bosnu koja se povlačila iz Hrvatske, on je govorio da će ta JNA biti jamac mira u Bosni. Kada ga je Tuđman pozivao da zajednički stvore vojni Savez protiv Miloševićeve Srbije, odbio je to...Htio je biti neutralan u srpskoj agresiji. I naposlijetku hrvatska vojska je preokrenula rat u Bosni oslobađanjem Grahova, Glamoča...došla nadomak Banjaluke ,spašen je Bihać da ne doživi sudbinu Srebrenice.

VL
DR
Draš
13:31 02.12.2017.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/navode-potkrepljivao-dokumentima-nina-obuljen-knjige-generala-praljka-o-domovinskom-ratu-proglasila-sundom-1100230/ ,primjer da hibridni rat protiv RH i njenih interesa ne vode samo Amerikanci nego i ministri u vladi RH i sa dugim stažem u toj nečasnoj raboti protiv vlastitog naroda.Sve maske su pale.

VL
Avatar strazar
strazar
19:54 02.12.2017.

vi jos derete istu kozu? sloba se ubio i kraj price. sloba ko sloba,samo se ubit zna.

VL
DR
Draš
13:08 02.12.2017.

Amerikanci ne samo da su naše generale poslali na robiju,nego se neukusno sprdaju sa njima:https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=EDXfwjkW9yQ ,hibridni rat u punoj ofenzivi na svim frontovima.Dok Rusi objavljuju ovo:" A dramatic suicide in a ‘court’ of fake justice" na RT.

VL
M3
Miške 3
18:22 02.12.2017.

Samo da to sada ne postane pošast, pa na prvoj sjednici HDZ Bosna i HDZ Hrvatska, ovi u provom redu ne izvade štamperljine i kolektivno popiju tekućinu.

VL
DU
Deleted user
12:43 02.12.2017.

Osobno vjerujem da nije ratni zločinac nego osoba na krivom mjestu u krivo vrijeme a to vrijeme su uništili oni slični onima koji laju po portalima. Rezultat hrvatske politike iz tog doba je današnje postijanje republike srpske. :(

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.