Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Petero ozlijeđenih u sudaru automobila i kamiona

policija
Arhiva VL
19.10.2009.
u 10:52

Iz još neutvrđenih razloga vozač škode skrenuo je na suprotni trak, na kojem se kretalo teretno vozilo. Vozač kamiona pokušao je izbjeći sudar skretanjem na desnu stranu, no u tome nije uspio.

Jutros oko 7.30 sati u središtu Đeletovaca, sela u blizini Vinkovaca, sudarili su se osobno vozilo marke škoda octavia i teretno vozilo, zbog čega je pet osoba ozlijeđeno.

Iz još neutvrđenih razloga vozač škode skrenuo je na suprotni trak, gdje se kretalo teretno vozilo. Vozač kamiona pokušao je izbjeći sudar skretanjem na desnu stranu, no u tome nije uspio.

Svih petero ozlijeđenih u ovoj prometnoj nesreći prevezeno je u vinkovačku bolnicu, no još nije poznato o kakvim se ozljedama radi. Očevid je u tijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije