Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovanje drogom

Petero mladih umrlo na koncertu elektroničke glazbe u Buenos Airesu

Obalna straža ispred prostora gdje je umrlo petero mladih
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.04.2016.
u 23:15

Na tv-kanalu C5N je Ignacio, koji je također bio na koncertu, rekao da je droge bilo u obilju, te da su je njemu četiri puta nudili.

Petero mladih je umrlo i petero ih je hospitalizirano u teškom stanju u Buenos Airesu nakon trovanja drogom tijekom jednog od najvećih festivala elektroničke glazbe na svijetu, Time Warp.

"Mladi su izgubili svijest, pali u komu i ubrzo umrli", rekao je jedan dužnosnik hitne službe.

"Obdukcijom će se utvrditi uzrok njihove smrti, treba vidjeti koje tvari su konzumirali", dodao je.

Hitna služba je pozvana u zoru na festival Time Warp Argentina u privatnom centru u kojem su organizirani koncerti i izložbe.

Smrt svih mladih (između 21 i 25 godina) nastupila je brzo.

Na tv-kanalu C5N je Ignacio, koji je također bio na koncertu, rekao da je droge bilo u obilju, te da su je njemu četiri puta nudili.

Festival Time Warp je osnovan 1994. u Njemačkoj i sada se odvija u raznim gradovima svijeta. Za ovogodišnji festival, 3. u Buenos Airesu, prodano je 10.900 karata.

Komentara 5

TH
than
00:33 17.04.2016.

I sto sada ?!?!? Nisu sigurno pili alkohol... Koji isto tako moze biti opasan u vecim kolicinama, ali ispumpavanje pomace. Lijepo su se skrsili od neke droge, zaradili dilerima i otisli tamo negdje. Tuzna sudbina, ali pametu glavu. ****a ihh elektronicka glazba. Svi dobro znamo da tu od glazbe nema nista i nitko normalan to ne moze slusati, bez odredjenih stimulansa.

IV
Ivan1917
12:22 17.04.2016.

Zasto Pricate gluposti?Istina je da na festivalima EDM-a ima mnogo droga ali sve ovisi do festivala i ljudi koji su na njemu...Na nekim festivalima dolaze mladi sa oko 20godina zeljni zabave i tu se pojave dileri zbog loseg osiguranja festivala.Ovako mesto se sigurno nebi dogodilo na Vecim Festivalima poput Tomorrowlanda,Ultre,Creamfildsa...Pogledajte samo Line-Up TimeWarp Festivala...Od poznatih ce te maci Carla Coxa i ostale veterane a od novih superzvijezda poput Martina Garrixa,Olivera Heldens i ostalih nista.To sta Novinari pisu da je TimeWarp jedan od najvecih EDM festivala su gluposti koje se pisu da bi clanak dobio vise pregleda...I za sve vas koji kazete da tu nema nista od glazbe molim vas umuknite i prosurfajte po YouTubu malo.Pogledajte malo nastupe sa Velikih festivala i shvatit ce te sto je glazba.Sljedeci put kad odlucite pljuvati po nekoj glazni prvo saznjate vise o njoj i samom clanku😉

DU
Deleted user
01:09 17.04.2016.

bolestan komentar...velis,nema nista do dugmetare...kkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije