Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUŠTINA JE ISTA'

Peternela ismijavaju na društvenim mrežama: 'Od 12 preminulih, troje je bilo cijepljeno. To je 33.3%'

Foto: Josip Regović/PIXSELL/Facebook
1/3
23.09.2021.
u 19:05

Nakon što su mediji uočili i prenijeli ovu matematičku pogrešku Peternela, političar se nakadno obratio novom objavom

Od 12 umrlih danas, 9 nije bilo cijepljeno. Troje mrtvih je bilo cijepljeno, dakle 33.3 posto - napisao je Igor Peternel (Domovinski pokret) u komentaru na svojoj Facebook objavi. Nakon što ga je jedan korisnik ispravio, Peternel je napisao kako je ''suština ista'' te u naknadnoj objavi medije nazvao grabežljivcima. 

- 12 umrlih. 9 necijepljenih, a 3 cijepljena. Kako je to 33,3% ? Nije li 3 od 12 = 1/4, odnosno 25%? - ispravio je korisnik Peternela u komentarima ispod objave u kojoj se političar dotaknuo ''samozvanih profesionalnih zaštitara ljudskih prava kojima je vlastito tijelo svetinja kada se razgovara o njihovom navodnom pravu na abortus, ali istovremeno i javno dobro kada je riječ o igli s cjepivom''. 

Nakon što su mediji uočili i prenijeli ovu matematičku pogrešku Peternela, političar se nakadno obratio novom objavom, govoreći da ''leftardski globalistički mediji ismijavaju potpuno irelevantnu pogrešku koju je napravio citirajući neki podatak koji je dobio''. 

- Zanimljivo je kako prate sve što napišem i kao grabežljivci čekaju neku pogrešku. Još je zanimljivije što nemaju kontraargument- 25% ili 33% i Bogu je svejedno, a suština ostaje ista. Cjepivo za koje su tvrdili da će riješiti sve  probleme nije bas efikasno onako kako su tvrdili da će biti, smatra Peternel. 

- Pitanja koja sam u tom tekstu postavio očigledno su im zanimljiva, ali ne smiju priznati da su im zanimljiva samo zato sto su moja pa koriste bezveznu pogrešku kao naslov da bi opravdali prenošenje posta. Vrlo dobro oni znaju da ja znam izračunati koliko je 3 / 12, ali i da znam koje su im namjere i za koga igraju, nadodaje.

Komentara 93

TA
TakacMakac
21:05 23.09.2021.

Škoro sigurno nije jedan od inteligentnijih, al ovo što je ostalo u DP-u to je preglupo i za HDZ

DU
Deleted user
20:58 23.09.2021.

Procijepiti sve na koji bilo nacin, smrtno ispod 1%. Pitanje je zbog cega se toliko forsira cijepljenje.

BA
banini
06:50 24.09.2021.

Kakav je takav je. Izabrali ga domoljubi. Boli njega. Lijepu lovicu on mlati, a bit će i povlaštena mirovinica. Njemu nije važno jer je 33 ili 25 %. On je slika onih koji su ga birali. I onih koji će Penavu postaviti za predsjednika DP. Njihove debiloze možete slušati svako večer u emisiji "STAV". Poslušajte - uživajte. I to je tzv srednjeeuropska Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije