Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stomilijunska afera
Povratak na članak

Petar Pripuz tvrdi: Brda otpada nisu bila fatamorgana

Istraga je pokazala da je bilo manipulacija s metalnim otpadom iza kojih su bile tvrtke, uglavnom iz Dalmacije

Komentari 4

LO
lovroufc
17:26 19.03.2018.

Fascinantno kako taj dorh u nekim slučajevima gdje imaju svjedoke ne pokreću istrage, a u nekim slučajevima nemaju nikakve svjedoke, ali konstruiraju i konstruiraju. Ako usporedimo razinu gorljivosti DORH-a u angažmanu prema političarima i poduzetnicima kao metama, onda mi je prva asocijacija golema razlika u pristupu prema npr. Zoranu Milanoviću, Lalovcu, Veljku Ostojiću i prema npr. Pripuzu, Mamiću Bandiću. Npr. Milanović je preslušan u DORH-u, njegove teze uzete su zdravo za gotovo iako ga je svjedok Mladen Hrgarek optužio da je preko svog prijatelja Igora Kneževića izvlačio novac iz SDP-a, taj isti Knežević dobio poslove od Milanovića u narodnim novinama, kriminala ko u priči jer su narodne novine oštećene, DORH ništa. Kod ids-ovca Veljka Ostojića DORH ne vidi ništa sporno u kupoprodaji atraktivnog zemljišta u Balama, a u čiju su kupnju, urbanizaciju i prodaju uključeni članovi njegove obitelji. Zaradili 20 milijuna kn i DORH veli nema optužnice. Kod Lalovca snimka nasilja nad suprugom se odbacuje, a protiv Tomaševića dižu optužnicu iako supruga povukla optužbe. Kod Mamića 72 svjedoka dorh-a na sudu za ništa ne optužuju Mamića i dorh zbog toga podiže optužnicu prema Modriću jer navodno laže, što nema veze s pravnom praksom u Hrvatskoj, ovog Pripuza optužuju da je oštetio Zagreb, a grad mu plaćao najjeftiniju tarifu po toni otpada (500kn), npr. Ostojićev MUP 2000 kn po toni otpada. Jednostavno, DORH selektivno provodi istrage i Cvitan je jasno politički obojeni i mutan.

VL
Avatar Janko_Vutarič
Janko_Vutarič
20:36 19.03.2018.

Petar kmetu mali prgavi,otpad ne smeta,čak sam čitao da je u mnogo slučajeva dobar,to jest spašava ozonske rupe i spaja ih.

VL
DA
darwil
17:49 19.03.2018.

Da je Bandić i njegova svita iz Grada i Holdinga pa ima ih barem 15 i ostali kumovi i rođe u zatvoru sigurno bi se manje usudili potencijalni lopovi krast ali ovako uzmi što više i nikom ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.