Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASILI IM ŽIVOT

Petar i Marija iz plamtećeg auta izvukli petoricu maloljetnika: 'Imao sam osjećaj da mi vatra dodiruje lice'

Nesreća u Solinu
Dalmacija Danas
27.09.2021.
u 16:31

U autu su vidjeli petero mladih ljudi, a jedan od njih je zapomagao

Četvorica maloljetnika su teže, a jedan lakše ozlijeđen nakon što je 16-godišnjak sinoć na području Solina izgubio kontrolu nad vozilom, zatim udario u stablo, a onda i u stup javne rasvjete, nakon čega se automobil zapalio. Na sreću, nitko nije životno ugrožen, a za to su uvelike zaslužni Petar Gizdić (26) i njegova djevojka Marija Krištić (26) koji su izvukli stradale mladiće iz plamtećeg automobila.

- Vozili smo iz smjera Klisa prema Ninčevićima i ugledali smo sa strane auto, između stupa i drveta. Prema položaju, mislim da su prvo udarili u drvo koje ih je odbilo na stup. Ranije smo tuda već prošli i nije bilo auto, tako da smo zaključili već kad smo prošli 50 metara da se radi o nesreći i vratili se - ispričao je Petar Gizdić za Radio Dalmaciju.

U autu su vidjeli petero mladih ljudi, a jedan od njih je zapomagao.

- Jedan je uspio proviriti, bio je sav krvav i zapomagao je. Djevojka mi je medicinska sestra i odmah je pozvala hitnu pomoć, srećom mirno je i staloženo reagirala. U tom trenutku je auto počeo dimit, mi smo ih brzo počeli izvlačiti van. Auto je bio skroz zgnječen i trojicu koji su sjedili otraga smo lakše izvukli, iako su svi zapravo bili naslagani jedan na drugog jer je auto stajao praktički na prvom kraju. Auto je počeo gorjeti, i morali smo čim prije izvući dvojicu sa suvozačevog i vozačevog - kaže heroj petorice mladića, dodajući da su ih jedva izvukli.

- Bilo je teško i fizički jer je bio potpuno prikliješten. Vatra je brzo buknula, imao sam osjećaj u jednom trenu da mi vatra dodiruje lice i cura mi je vikala da se maknem da ćemo svi skupa izgorjeti u toj buktinji. Dobili smo neku nadljudsku snagu i izvukli smo ih u zadnji tren kroz prozor, najbolje što smo mogli - otkriva Gizdić.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Pronađen mrtav muškarac u zagrebačkom Trnju. Susjed: 'Tu se čula nekakva svađa. Ležao je na boku, vidio sam povredu glave'

Komentara 2

OB
Oblivion
17:58 27.09.2021.

Jel riječ o tamnoputim parazitima??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije