Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretni slučaj

Pero Jorgić (76) upao u bunar pun zmija i utopio se

ZMIJE
Foto: Dragutin Šantoši
1/5
07.05.2012.
u 15:58

Muškarac se udaljio od svoje kuće, a nakon nekoliko sati pronađen je u bunaru na napuštenom imanju

Slatina - Nesvakidašnja tragedija, o kojoj je PU Virovitičko-podravska danas izvijestila medije, dogodila se u malom selu Ilmin Dvoru nedaleko od Čađavice u subotu oko 13 sati. Sedamdesešestogodišnji Pero Jorgić krenuo je u selo da nasječe kolce za rajčicu u vrtu. Nije se vratio kući, pa ga je supruga Vida potražila i pronašla nekoliko stotina metara dalje u selu. Pored ceste nalazila su se Perina kolica. Petnaestak metara dalje, na napuštenom i u korov i drveće zaraslom imanju,supruga Vida pronašla je nepomično tijelo supruga Pere u bunaru bez ograde.

Vatrogasci vodom potjerali zmije i izvadili mrtvo tijelo iz bunara 

U pomoć su pozvani susjedi, policija i vatrogasci koji su tek nakon što su u bunar, u kojemu je bilo puno zmija, napunili vodom i tako potjerali zmije, izvadili mrtvo tijele Pere Jorgića. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je starac upao u nezaštićeni bunar i preminuo uslijed posljedica utapljanja. Za svog susjeda Peru mještani Ilmin Dvora tvrde da je bio dobar i radišan čovjek koji je svima volio pomagati. U slavonskim selima sve više je sličnih napuštenih i nezaštićenih imanja koja prijete sigurnosti ostalih građana. 

Ključne riječi

Komentara 14

VE
velikazmija
08:33 08.05.2012.

toxic alien- plus - da tamo su zmije ovo su bijelouška i nije otrovna a može živiti i u vodi i na suhom -- one su opasnije --

Avatar comparator
comparator
17:38 07.05.2012.

Je je i onda je svizac zamotao čokoladu.

QW
qwerty
18:37 07.05.2012.

bar bi vi novinari koji ste uglavnom iz domovine zmija morali znati da su zmije kod vas u kamenjaru a ne u bunaru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije