Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ STRANKE DESNO

Pero Ćorić kandidirao se gradonačelnika Iloka: Za tjedan dana predstavlja program

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
09.03.2021.
u 20:15

Za gradski proračun ''takav je kakav je'', govori Pero Ćorić, ali smatra kako mora biti realan i socijalno osjetljiv

Ovim putem želim izvijestiti da ću uz potporu stranke DESNO i naših partnera, udruga umirovljenika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kandidirati se za mjesto gradonačelnika Grada Iloka. Također ću biti nositelj i naše liste za gradsko vijeće Grada Iloka, najavio je u priopćenju Pero Ćorić, član Predsjedništva stranke DESNO.

- Razgovore koje trenutno vodimo vezano uz kandidaturu i potporu određenih kandidata za župana i županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije blagovremeno ćemo privesti kraju u narednih sedam dana te predstaviti program, nadodaje.

- Moj dugogodišnji politički habitus i rad u praksi su pretočeni u borbu za boljitak i opstojnost malog čovjeka na njegovom ognjištu. Gradsku upravu Iloka ću sistematizirati, značajan dio poslati u zasluženu mirovinu, a otvoriti odjel za Europske integracije u kojemu će sjediti informatički pismeni mladi ljudi kojima je engleski kao materinji jezik.+, govori te nadodaje kako ga neće građani viđati kako sluša žalbe 'tko je kome posjekao luk', već će ga vidjeti na TV-u  ''kako s punom torbom projekata sačinjenih od strane novoosnovanog mladog tima, hodočasti po Zagrebu i Bruxellesu''.

Za gradski proračun ''takav je kakav je'', govori Pero Ćorić, ali smatra kako mora biti realan i socijalno osjetljiv, a uložio bi ga u uređenje i održavanje zelenila i infrastrukture Iloka i pripadajućih naselja, Bapske, Šarengrada i Mohova.

- Dokazao sam da znam, mogu i hoću, govori.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
07:53 10.03.2021.

Mi smo cirkus od države ako ovaj dobije više glasova nego što obitelji ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije