Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:
Povratak na članak

'Vučićev posjet je poraz hrvatske vanjske politike'

Grabar Kitarović bila je "neokrunjena kraljica desnice"

Komentari 13

KM
kmerotrijeb
12:39 01.02.2018.

Direktiva iz Guzina je direktiva, a i precednica voli jake muškarce poput Maminja ili vojvode Vučka. Vrijeme je da se lepo bar triput izljube i prekinu tu apstinencijsku krizu od manjka Beograda...

VL
AD
adler77
12:33 01.02.2018.

Bio je i red vise... Za onog rata stari je narod govorio nece njemacka noga nikad stupit u bivsu jugu... A sad svi lete u njemacku jer im je spas..... Mogu ja sto puta biti Hrvat ali je cinjenica da od hrvatstva nemogu zivjeti....zato mir u regiji

VL
JA
jasenka
10:49 01.02.2018.

Bravo predsjednica, ja zaista ne zelim biti hrvatica koja po svima i posvemu pljuje i nikoga ne trpi.

VL
IC
ico3
14:00 01.02.2018.

Pljuskaka je ovo Vukovaru cijeloj siromašnoj Slavoniji. Koji su se borili protiv Vucica i Šešelju koji su htjeli veliku Srbiju. Treba pomirenje i dobar odnos sa Srbijom a ne Sa Vucicem. Bilo kojim drugim političar koji je za pomirenje iz iz Srbije je dobro došao. A Vucko ne.

VL
PR
PraljakZločinac
13:51 01.02.2018.

pa nemojte bit tako nepristojni... nije kolinda kriva! samo je završila osnovnu školu... i odlično poznaje međunarodno pravo, makro ekonomiju .... ali vanjsku politiku još ući...

VL
Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
00:15 02.02.2018.

Ajde ljudi, ne budite glupi?! Pa zna Predsjednica sto radi? Ako ste vi glupi , nije ona. Razmislite malo, prije nego pisete komentare. Da se razumijemo - ni ja Vucka ne volim niti mu vjerujem. Ali vjerujte, Predsjednica nije glupaa i zna dobro sto radi!

VL
Avatar fenixem
fenixem
11:41 01.02.2018.

Nikada ovaj jadan narod da skuzi da mi nemamo vladu,nego maglu od vlade!!Kojoj je Hrvatska i njen Gradjanin zadnja rupa na sviralu!Zar ne vidite sve te sporedne poteze u interesu svega samo ne drzave i nas!!Pa mi nikad nismo bilii slabiji i siromasniji nego danas,a koliko tek ponizniji saberite i ocijenite sami!!Nama ne treba cokolinda,hdz,sdp i ostala balkobratija praznogladnoga dzepa!!Nama trebaju pravi mladi kvalificirani ljudi za vodjenje ove lijepe i jako bogate zemlje!!A ne ovaj balkopaket,uhljebi i turborvatine koji nas sistematski osiromasuju i van tijeraju!!Pa pogledajte face koje nam zastupaju zemlju,na cemu si narode ti vec duze vrijeme!!!!Bojim se kasnoga budjenja zaspaloga razuma i presporega reflexa.za vas,,ja nisam dio tog cirkusa i nijedne nisam gurao naprijed,sto ni nikad necu..pljuc Balkan!!!

VL
TR
tramontana
11:27 01.02.2018.

Ovo je pljuska hrvatskom narodu, a za sve je kriva hrvatska politika. Srbijom vladaju ratni huškači, a što radi hrvatska politika. Prostire tepihe dokazanim neprijateljima.

VL
AM
AMD------------------------
12:04 01.02.2018.

presjednica kao i mamic-sve rade ,da budu na pozornici-za hrvatsku to nije dobro !

VL
ZG
zg223
10:30 01.02.2018.

idtina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.