Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SCENA U SABORU

VIDEO Pernar s govornice šutio za mlade koji napuštaju zemlju, Culej s mobitela puštao hrvatsku himnu

sabor
03.02.2017.
u 12:51

Molim vas da me ne ometate u izlaganju, predsjedavajući. Hvala, rekao je Pernar Reineru

Nakon stanke na zahtjev nekoliko klubova u Saboru je danas riječ tražio i Ivan Pernar iz Živog zida, no za govornicom je kazao samo da će svoje vrijeme iskoristiti za šutnju u znak prosvjeda zbog mladih koji su napustili ili trenutačno napuštaju Hrvatsku.

Pernar je na početku izrekao nekoliko rečenica o slobodi govora te uputio kritiku predsjedniku Sabora Boži Petrovu zbog "selektivnosti". Nakon toga preostalo vrijeme za govornicom ostao je šutjeti.

Dok je Pernar šutio, Stevo Culej (HDZ) na mobitel je pustio hrvatsku himnu pa je situacija u sabornici bila poprilično bizarna – svira himna, Pernar stoji, ostali zastupnici sjede.

Predsjedavajući Željko Reiner nije primijetio himnu, a pokušao je reagirati tek na upozorenja iz zastupničkih klupa, no to mu nije dopustio Pernar.

– Molim vas da me ne ometate u izlaganju, predsjedavajući. Hvala – kazao je "šuteći" Pernar, što je u Sabornici dočekano smijehom, a Reiner je odustao od intervencije.

– Ja vas molim da ne ometate govornika – rekao je Reiner poslije zastupnicima.

 

 

>> Pernar: Kandidirat ću se za gradonačelnika Zagreba da moji prijatelji ne bi glasovali za vas. Mrak-Taritaš: Super, kolega

>> Pernar: Posvađao sam se sa 'starom' jer joj je 'ispran mozak' zbog medija. Neka mladi otvore oči svojim roditeljima!

Komentara 88

Avatar Marijanček
Marijanček
12:41 03.02.2017.

Pa kako su neprimjerene rijeći što se piše o Pernaru pa pitam dokle će Pernar igrati ovakve njegove provokacije a stim i vrijeđa Hrvatski narod .

SO
Somelier
13:02 03.02.2017.

komentiram da ljudi svojom voljom odlaze jer su dobili slobodu i demokraciju.

BI
Binga01
12:35 03.02.2017.

Neka bude frajer i neka šuti 4 min za svakog mladoga koji je otišao. Bar bi imali normalni rad Sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije