Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ZASTUPNIK

Pernar ismijavao slučajeve ospica u Zagrebu

Ivan Pernar
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
24.09.2019.
u 18:00

Ivan Pernar poznat je kao protivnik cijepljenja

Saborski zastupnik Ivan Pernar osvrnuo se na Facebooku na vijesti da je dvoje zaposlenika RTL televizije oboljelo od ospica. 

Podsjetimo, u zadnja dva tjedna u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević javilo se desetero pacijenata s ospicama, od kojih je troje hospitalizirano.

- Je li moguće da cjepivo ne djeluje?, zapitao se saborski zastupnik. 

- U Zagrebu je tolika histerija oko ospica nastala da sam danas u haustoru zgrade naletio na dvojicu koji se sami cijepe - napisao je na Facebooku..

 

Ivan Pernar poznat je kao protivnik cijepljenja, te se bio susreo u Splitu i s Andrewom Wakefieldom, čovjekom koji je pokrenuo antivakcinašku histeriju lažiranim stručnim člankom

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
18:15 24.09.2019.

Propali medicinski brat ruga se struci koju je želio, ali za koju nije imao dovoljno ni pameti ni hrabrosti. Svatko se češe di ga svrbi. Ali neka Ivane, doktore ljudi poštuju, ali i ti imaš svojih... koliko ono... 1% tinejdžera koji puše da si netko i nešto.

ZB
Zoki-Bijela
18:26 24.09.2019.

Pacijent prvog stupnja.. Dokazano

DJ
DjD
18:23 24.09.2019.

Svatko li danas sjedi u Saboru. Nedostojan komentara .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije