Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNA IZJAVA

Pernar: Je li normalno da država bude paralizirana zato da bi neki djed živio dulje?

Ivan Pernar predao potpise
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
03.04.2020.
u 16:28

Smatra da Stožer manipulira brojem preminulih od bolesti COVID-19

Ivan Pernar na svom se Facebook profilu osvrnuo na situaciju vezanu uz koronavirus. Tvrdi kako Vili Beroš, Davor Božinović i ostali, kako ih naziva, "stožeraši" manipuliraju i zastrašuju javnost.

Naime, Pernar smatra kako COVID-19 nije glavni uzrok smrti osoba preminulih u Hrvatskoj koje Stožer ističe kao žrtve koronavirusa.

"Tko god umre, a pozitivan je na koronavirus, sve se svaljuje na koronu, iako, ako dublje pogledate, očito je da korona u pravilu nije osnovni uzrok smrti", tvrdi Pernar i dodaje:

"Smatrao sam bitnim to istaknuti jer su upravo 'korona smrti' instrument s kojim drže populaciju u strahu, a samim time i u pokornosti i poslušnosti spram HDZ-ove vlasti".

Osim u Facebook objavi, Pernar je imao što reći i u komentarima. Tako je jednom neistomišljeniku odgovorio: "Ja razumijem vašu želji da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?"

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 336

ZA
zagora
17:04 03.04.2020.

Tko je ovom ludaku dao glas na izborima.E moj narode!

MI
mica1111
16:37 03.04.2020.

Dragi Bože,ovako govore samo fašisti.Bit ćeš i ti jednom star.Da nema tih staraca ni tebe ne bi bilo.Nezahvalniče jedan.Nadam se da te više nećemo gledat na političkoj sceni!

MN
maja-n
16:40 03.04.2020.

Sramotna izjava. Meni osobno, svaki dan više života mojih najmilijih jako puno znači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije