Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTUPNICA RADNIČKE FRONTE

Peović se oglasila o prekratkoj odjeći: Smeta vam što kršim dress code? Ok, meni smeta nešto drugo

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.09.2020.
u 08:21

Poslovni dress code, podsjetimo, propisuje da bi dužina suknje trebala biti pet centimetara ispod koljena ili do koljena.

Katarina Peović jučer se u Saboru pojavila u jako kratkoj haljini, a o njezinom stajlingu pričalo se na društvenim mrežama cijelog dana.

Saborska zastupnica Radničke fronte u povodu kršenja dress codea oglasila se na Twitteru.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Nekima smeta što ja navodno kršim 'dress code', a meni smeta što se krše radnička prava, što vladajući smanjuju poreze za najbogatije, što se premijeru čini da je bolje nego prije korone...", napisala je u objavi na Twitteru.

Poslovni dress code, podsjetimo, propisuje da bi dužina suknje trebala biti pet centimetara ispod koljena ili do koljena.

Dosad smo u saboru viđali tenisice, traperice i razne odjevne kombinacije, a po prekratkoj haljini ostala je upamćena samo Josipa Rimac.

VIDEO: Nova predsjednica Nove ljevice Ivana Kekin: Nećemo Plenkoviću dati mira u Saboru

Komentara 217

MI
michael29
11:22 17.09.2020.

Oj smrdljivu Avataru vecernjeg portala tko te j***?Ti si velika smrdljiva crna svinja.Da me vise nisi blokirao.Ovo je slobodna demokratska drzava i svtko ima pravo na svoje misljenne.

LA
Latigo
10:24 17.09.2020.

Tko o čemu, demagozi iz Neradničke fronte o pravima radnika. Jedino što takvi crveni demagozi najbolje znaju je lajati na Mjesec i lupati loncima na ulici.

Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:35 17.09.2020.

Na ovakvim balvanima Venecija stoji već tisuću i nešto godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije