Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA IZJAVU

Peović napala Škoru zbog Merčepa, Culej mu poručio: 'Moj glas imaš'

Katarina Peović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
17.12.2019.
u 19:31

"Merčepovci" su bili poznati po posebnoj okrutnosti, mučenjima zatvorenika koje su spajali na struju, palili plamenom iz boce plina, zalijevali octom po genitalijama i očima. Merčepovci su ubili i 12-godišnju djevojčicu Aleksandru Zec i njezine roditelje, podsjeća Katarina Peović

Predsjednička kandidatkinja Katarina Peović napala je protukandidata Miroslava Škoru zbog njegove izjave da bi pomilovao Tomislava Merčepa.

- Škoro kaže da bi pomilovao čovjeka osuđenog za ubojstvo 43 civila koje su ubile njegove postrojbe u Pakračkoj poljani. "Merčepovci" su bili poznati po posebnoj okrutnosti, mučenjima zatvorenika koje su spajali na struju, palili plamenom iz boce plina, zalijevali octom po genitalijama i očima. Merčepovci su ubili i 12-godišnju djevojčicu Aleksandru Zec i njezine roditelje - napisala je danas Peović na Facebooku.

Dodala je i da se srami što će s takvim čovjekom danas stajati u istoj prostoriji te da će učiniti sve da to i pokaže, referirajući se na večerašnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata na HRT-u.

Sasvim drugačiju reakciju imao je HDZ-ovac Stevo Culej. On je na Facebooku Škori kratko poručio da može računati na njegov glas zbog izjave o pomilovanju hrvatskih branitelja.

VIDEO Sučeljavanje: Katarina Peović i Dalija Orešković:

Komentara 67

LJ
ljutko
19:25 17.12.2019.

Peović ti se srami što si imala zločinačku crvenu zvijezdu za broš, protiv koje se Tomislav Merčep borio

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
19:26 17.12.2019.

Halo Drugarice, Merčepovci su ti omogućili da danas možeš biti kandidat za Predsjednicu RH. Inače bi živjela u Srbiji, iako to tebi previše i ne smeta

CA
cortesova arkebuza
19:30 17.12.2019.

Koliko je djece ubijemo a da se ne zovu Aleksandra Zec ?! O toj djeci ni jednu jedinu riječ. Ajde u pašaluk kod Vučka četnika, daj mu ruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije