Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALA RASPRAVU

Peović iz Radničke fronte: 'Civilna zaštita u nastavi bila bi korisnija od vjeronauka'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
13.01.2021.
u 08:45

Inače, Facebook objave ove zastupnice često završavaju u medijima i postaju predmet rasprave.

Čelnica Radničke fronte i saborska zastupnica Katarina Peović na svom je Facebook profilu objavila status koji je izazvao burnu raspravu i polemike.

Naime, Peović je u prilično kratkoj objavi od dvije rečenice spomenula elementarne nepogode, klimatske promjene, kapitalistički sustav proizvodnje, civilnu zaštitu i vjeronauk.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"S obzirom na elementarne nepogode koje su pogodile Hrvatsku, ali i klimatske ekstreme uzrokovane kapitalističkim načinom proizvodnje i jurnjavom za profitom, vrijeme je da počnemo razmišljati da se u nastavni program uvede civilna zaštita. Sigurno će bit´ korisnija od vjeronauka!" napisala je Peović.

Inače, Facebook objave ove zastupnice često završavaju u medijima i postaju predmet rasprave. Tako je nedavno napisala da je državna nacionalizacija društvene mreže Facebook jedino racionalno rješenje.

Posted by Katarina Peović on Tuesday, 12 January 2021

Također, prije nekoliko mjeseci pisala je o tome kako je vizija Radničke fronte uvesti poreze od 80% za sve ljude koji imaju plaću iznad 30.000 kuna.

Mnogi analitičari, poduzetnici, ali i stranke centra i desnice tada su te ideje nazvale ekstremizmom i staljinizmom.

 

Komentara 178

KA
kajbum
09:26 13.01.2021.

Pusi kitu drugu titu

BU
burn
08:58 13.01.2021.

Osoba koja podržava i hvali ratne i poratne zločne sama je sebe diskvalificirala iz bilo kakave političke rasprave. U normalnoj državi bila bi izbačena iz parlamenta, a na kućni broj došao bi joj poziv na sud.

DU
dugiarap
10:02 13.01.2021.

I ti bi bila korisnija da ne trujes javni prostor pa svejedno seres do iznemoglosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije