Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku
Povratak na članak

Pentagon potvrdio: U Afganistanu se srušio zrakoplov američkih snaga

Bilo da je uzrok pada tehnički kvar ili neprijateljsko djelovanje, događaj se zbiva u vrijeme dok talibani i Sjedinjene Države pregovaraju o uvjetima dogovora o povlačenju američkih snaga iz Afganistana u zamjenu za obećanje talibanskih pobunjenika da ih neće napadati

Komentari 1

ST
stanoe
23:27 27.01.2020.

Kakvi pregovori. I Armeni su vodili pregovore sa Turskom da se povuku da ih ne napadaju, pa ih turci pobidr milijun ipo za nekoliko dana. Ameri su okupirali zemlju i Talibi nemaju nikakvih moralnih obaveza da pistivaju to sto obecaju amerima, njih treba unistavati kao stakore nikakva ratna pravila za okupatora ne trebaju vrijediti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.