Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarsko vijeće

Penava branio Josića: Njegovih riječi trebaju se bojati oni koji ne žele dobro Hrvatskoj

Ivan Penava
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
30.09.2019.
u 14:15

Penava je kazao kako je Josić čovjek bez mrlje na ratnome pa i životnome putu te da se radi o heroju Domovinskog rata.

U nedavnoj izjavi na skupu zagrebačke HVIDRA-e predsjednik Savjeta za branitelje gradonačelnika Vukovara Tomislav Josić rekao je, govoreći o mogućnosti postavljanja novih dvojezičnih ploča na području grada, „naoštrili smo motike, čekiće, lopate, vile i ostale stvari i čekamo neku drugu priliku da se ukaže“.

Tom prilikom je kazao i kako u Hrvatskoj žive pripadnici 21 nacionalne manjine ali da 'problemi postoje samo s jednom'. O toj izjavi Josića bilo je riječi i na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Vukovara kada je vijećnik SDSS-a Borislav Nikolić, u okviru Aktualnog sata, pitao gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu trebaju li se te riječi Josića shvatiti kao prijetnja. 

Ivan Penava
1/6

Odgovarajući na postavljeno pitanje Penava je kazao kako je Josić čovjek bez mrlje na ratnome pa i životnome putu te da se radi o heroju Domovinskog rata koji je oružje položio dva dana nakon pada grada.

- To treba shvatiti kao poruku da bi ga se trebali bojati samo oni koji ne žele dobro Hrvatskoj, rekao je Penava u svome odgovoru.

Komentara 9

Avatar nisam..robot
nisam..robot
15:45 30.09.2019.

Sada ce jugoljevica procesljati malo josicevu obitelj odnosno suprugu i djecu, kumove, susjede, prijatelje... ma vec ce se nesto naci za razapinjanje.

MO
moškov
14:24 30.09.2019.

josic je ljudina...pitanje je tko je 1991.godine grad vukovar pretvorio u hrvatsku hirosimu...????

PA
PaterT
18:06 30.09.2019.

Nisu ni primjetili da im se iseljavaju mladi ljudi... ovi koji Hrvatskoj zele dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije