Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
43 njih za oslobađanje
Povratak na članak

Pelosi osudila 'kukavičku skupinu republikanaca' za oslobađanje Trumpa

Za proglašenje Trumpa krivim glasalo je 57, a za oslobađanje krivnje 43 senatora

Komentari 12

JO
jorgen
10:26 14.02.2021.

Izgleda da 'Demokratima' najteže pada - demokracija. Nikako se ne mogu pomiriti s činjenicama nego traže nove razloge za sukobe, nemire, kaos. Pravi jahači apokalipse. Usput, hoće li sa istim žarom procesuirati Harris koja je poticala paljenje i pljačkanje ulica američkih gradova pozivajući na plaćanje kazni za razbijače, pljačkaše i ubojice?

VL
GA
gazimestan
09:58 14.02.2021.

Interesantno je da kod: komunista/demokrata/socijalista uvijek svi glasaju isto (o cemo se glasuje nebitno, svi misle glavom svoga dragog vodje), kod republikanaca nije tako, oni vise puta glasaju po svojoj savjesti za ili protiv svoje stranke - nebitno, kod komunistaa to je nemoguce i iskljuceno.

VL
MX
Mister X
10:20 14.02.2021.

Pelosi osudila 'kukavičku skupinu republikanaca' za svoga predsjednika Trumpa, toliko o slobodi mišljenja i slobodi kod glasovanja več u največoj demonkraciji ; gdje se ne puca na prosvjednike i ne u bija ih se ako ih legani predsjednik zamoli daa mu pomognu prosvjedom, kad su mu več i sud zgrabili pod svoju kontrolu i nesmije nikood sudaca ako neće da završi kao građevinac , ako prihvatio tužbe te da kontroliora izbornu prijevaru.....

VL
Avatar kenshi
kenshi
17:49 14.02.2021.

Pelosi je histerična baba koja širi govor mržnje protiv neistomišljenika i ništa više.

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
14:48 14.02.2021.

Sami napomena! Svaki Amer u prosjeku ima 5 komada vatrenog oruzja ! Ovde se to kao sto znate kupi ko Hamburger! Hiljade je doslo protestovat jel iko imo pistolj il zapuco ? NIKO! Da su dosli da urade zlo bilo bi krvi sigurno, al nije to bio cilj nego da se ukaze na namjestene izbore i skrene paznja!! U Ukrajini da se prisjetimo takvi su bili Borci za slobodu! Kad je zakucala istasituacija na njihova vrata Teroristi!! Nemjerimi istim metrom

VL
GA
gazimestan
14:05 14.02.2021.

Neka objasni ko je placao one divljake u Portland Oregon koji su srusili spomenike Abraham Lincoln i Todor Roosevelt, i ko je iste "demokratske" drogerase placao 28$ po satu za divljanje, rusenje, paljenje i praznjenje trgovina i Apple u Portland, isti su Apple Trgovinu ispraznili do temelja.

VL
ST
Startrack
13:05 14.02.2021.

Zajednica mnogih rasa je zajednica puna raznih ideala svih vrsta i mnogo energije kvalitetnih ljudi se rasipa na dva nacina. Prvo na intelektualnom polju je vise dvojbe oko svega, i on vaga, diskusira i agitira puno vise subjekata dabi dosaoo do zakljucka s obzirom na suprotne poglede. Drugo, u prakticnim stvarima, mnogo vremena i snage je posveceno odrzavanju stvari na starim linijama, gdje bi to moglo bit potroseno u novim istrazivanjima i razvoju. Lotrop Stoddard

VL
ST
stanoe
01:00 15.02.2021.

Pelosi, ako cetibitilakse zamoli Trampa da ti dozvoli da mu ucinis ono sto je Monica Lewinski ucinila Bilu Klintonu. Samo to uradi bolje, nemoj prljati haljinu, vec sve gutaj i dobices nuzne vitamine za svoj osakaceni mozak, pa ce ti bitilakse. Poslije ces moci kao i Monica da napises knjigu kako si to bolje odradila od Monice.

VL
Avatar MrKorona
MrKorona
18:23 14.02.2021.

Baba Pelosi samo da znaš da Trump dolazi po svoje za samo 3 godine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.