Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć potrebitima

PBZ grupa donirala 7,8 milijuna kuna stradalima u potresu

Posljedice potresa u Petrinji
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.01.2021.
u 10:09

Pomoć ide bolnici, vrtiću i državi za obnovu

PBZ grupa donirala je 7,8 milijuna kuna kako bi pomogla stradalima i sanaciji posljedica razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju i šire područja. Donacijom je obuhvaćena Opća bolnica „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku u koju ide 3,5 milijuna kuna, a za pomoć za obnovu nakon potresa na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske ide 3,8 milijuna kuna. Dječjem domu Vrbina Sisak namijenjeno je 500.000 kuna.

- Ponovno bih naglasio, jedna je Hrvatska, to svi uvijek trebamo imati na umu i pomoći našoj zemlji kad god to možemo, a osobito sada u ovim nesagledivim stradanjima uslijed razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju i šire područje. PBZ se uz podršku matične banke Intese Sanpaolo uvijek spremno odaziva pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija te ovom donacijom želimo izraziti svoju solidarnost i zajedništvo u pomaganju stradalom stanovništvu i pogođenom području. PBZ nije samo predvodnik na tržištu u mnogim područjima bankarstva i naprednih tehnologija, već smo ponosni na to da smo vodeća financijska institucija koja je u javnosti prepoznata po svojim kontinuiranim i brojnim humanitarnim aktivnostima te da vlastitim primjerom možemo motivirati i druge na što veću pomoć zajednici - komentirao je Dinko Lucić, predsjednik uprave Privredne banke Zagreb.

Video - Medved: Zbrinuli smo sve ljude koji su utočište u prvim danima pronašli u pogonu Drvnog centra u Glini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije