Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neviđeno u povijesti ljudskog roda'

Pavliček prozvao Vladu i Plenkovića: 'Ovo je politika omalovažavanja, izgubili ste obraz. Sramota!'

U Vukovaru obilježena 29. godišnjica smrti general-bojnika Blage Zadre
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
17.11.2020.
u 15:37

- U politici su kompromisi ponekad nužni, no najbitnije je zadržati obraz, a Vi ste ga gospodo iz vrha HDZ-a definitivno izgubili. Jer s ponosom imate pravog koalicijskog partnera, koji će sve učiniti da omalovažava sve hrvatske svetinje, stoji u objavi.

Poslije današnjeg polaganja vijenca u spomen na ubijene Srbe u Vukovaru 1991. godine oglasio se na svome Facebook profilu i zamjenik gradonačelnika Vukovara i predsjednik HKS-a Marijan Pavliček.

- Današnje polaganje ‘venca’ u Dunav sa srpskom trobojnicom za stradale Vukovarce i Vukovarčanke srpske nacionalnosti u organizaciji Srpskog narodnog vijeća nešto je neviđeno u povijesti ljudskog roda. Posebice jer po prvi puta u ovakvom činu službeno sudjeluje i potpredsjednik hrvatske vlade Milošević.

Na mjestu najvećeg stradanja hrvatskog naroda, pokloniti se žrtvama, koje su velikim dijelom podržavale velikosrpsku pobunu 1991. g. je nečuveno. Pa zamislite da u Auschwitzu predstavnici njemačkog naroda zapale svijeće za ubijene njemačke vojnike.

Ovo gospodine Plenkoviću nije politika pomirbe, kako ste jučer izjavili, to je politika izjednačavanja krivnje, politika bratstva i jedinstva, politika omalovažavanja hrvatskih žrtvama, politika izdaje! 

Koliko ciničan moraš biti, da danas položiš vijence za one koji su se pobunili protiv hrvatske države, a svega dan poslije polažeš vijence za žrtve tih istih kolovođa. Na krvlju natopljenom tlu 2717 ubijenih branitelja i civila položiti vijence za srpske pobunjenike! Sramota! Sramota! Sramota!

U politici su kompromisi ponekad nužni, no najbitnije je zadržati obraz, a Vi ste ga gospodo iz vrha HDZ-a definitivno izgubili. Jer s ponosom imate pravog koalicijskog partnera, koji će sve učiniti da omalovažava sve hrvatske svetinje. Zapitajte se, po čemu će Vas povijest pamtiti?! - napisao je Pavliček. 

Komentara 6

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
15:47 17.11.2020.

Gdje su komentari kriminalnih izdajničkih adznjara? Pavliček proziva vladu i Anemičnog, idemo juriš. Lastan, Mario, bluescreen, MKinkognito60, karodragec, southman i ostali šljam opet u rupi. Ili puštaju vijenac sa srpskom zastavom u Dunav s potpredsjednikom Hrvatsko-srpske koalicija. Koji je to šljam. Uhljebi i Jude

MO
morituriite
15:50 17.11.2020.

Po čemu će povijest pamtiti hdz? Po kolosalnoj izdaji. Hdz je sinonim za izdaju.

DU
Deleted user
16:04 17.11.2020.

nesto slicno kao ovo u hrvatskoj hirosimi dogadjalo se u sodomi i gomori...nemaju mira ...agresija u miru....a vodeci hdzejci mirno gledaju.....na sto su spali...ovo je evropejstvo ...hrvati su krivi sto su zivi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije