Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apokalipsa vidljiva okom

Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!

Patrijarh Kiril
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.11.2017.
u 17:47

- Zato se Crkva, umjetnost, kultura, naši pisci i znanstvenici, svi koji vole Majku Zemlju, moraju skupiti zajedno jer ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije - rekao je čelnik ruskih pravoslavaca.

Poglavar Ruske pravoslavne crkve, patrijarh Kiril, kazao je da se bliži kraj svijeta, izvijestila je ruska državna agencija RIA, piše The Moscow Times

Govoreći vjernicima u katedrali Krista Spasitelja u središtu Moskve Kiril je rekao vjernicima da je nadolazeća apokalipsa "već vidljiva golim okom". Sudeći prema riječima poglavara Ruske pravoslavne crkve društvo se još uvijek može ujediniti kako ne bi "propalo u provaliju kraja povijesti".

Ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije

- Sada nije vrijeme za ljuljanje broda ljudskih strasti, vrijeme je za skupljanje svih zdravih snaga - rekao je patrijarh Kiril. 

- Zato se Crkva, umjetnost, kultura, naši pisci i znanstvenici, svi koji vole Majku Zemlju, moraju skupiti zajedno jer ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije - dodao je 71-godišnji čelnik ruskih pravoslavaca.  

Pogledajte i VIDEO: Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje

Komentara 60

DU
Deleted user
20:35 20.11.2017.

ako je to reka..i to ka stari covik..skoro pri smrti..onda je reka glupost..meni ka starom coviku..tako sta ne pada na pamet..zamislite..kakva je to poruka mladom narastaju..a u tpm..sta je s njon tija postic..ako ga se nitko ne ce sicat.

BH
Bunjevac=Hrvat
20:00 20.11.2017.

Lažni prorok je svaki onaj tko kaže da zna kada će biti kraj svijeta jer to zna samo Bog.

RA
rankovic
20:07 20.11.2017.

svakome se bliži kraj svijeta, kad odapneš ti je kraj svijeta, bez brige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije