Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Pas teško ozlijedio jednomjesečnu bebu u obiteljskoj kući

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.05.2020.
u 09:32

Ocu (46) sudit će se jer je argetinsku dogu i bebu ostavio bez nadzora u kući kod Koprivnice

Ocu (46) iz Podravine sudit će se zbog teških tjelesnih ozljeda koje je zadobilo njegovo jednomjesečno dijete lani u ožujku u Repašu kod Koprivnice.

Protiv njega podignuta je optužnica zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede iz nehaja, za što može dobiti zatvorsku kaznu.

Prema optužnici, tereti ga se da je u obiteljskoj kući u Repašu nesmotreno držao svog psa pasmine argentinska doga bez odgovarajućeg nadzora. Pritom je ostavio jednomjesečnu bebu da spava na krevetu u spavaćoj sobi dok je on bio izvan kuće.

Propustio je na primjeren način “osigurati da pas ne može ući u sobu gdje boravi dijete, pa je pas ušao u sobu i ugrizao dijete za glavu, nanijevši mu osobito tešku tjelesnu ozljedu”.

Nesretnoj djevojčici u napadu psa oštećen je mozak i kost glave jer je zadobila višestruke prijelome. Bila je kritično, ali život su joj uspjeli spasiti u zagrebačkoj Klaićevoj. No, ostat će joj trajne posljedice.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zajebant
12:07 13.05.2020.

I maleni cuko ima velike zube, pogotovo kad te ujede, a ova dzukela je stroj za ubijanje beba.

LU
lukathereem
10:25 13.05.2020.

doživotna kazna je preblaga za monstruma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije