Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŽINO

Pas skočio na dijete i ozlijedio ga, kaznena prijava za vlasnika

Policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.08.2021.
u 11:03

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 38-godišnjeg vlasnika psa se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

U petak, 30. srpnja oko 20.10 sati u Kožinu, na ulici pas pasmine Američka akita, 38-godišnjeg vlasnika, na povodcu bez brnjice, u jednom trenutku je skočio na dijete te ga tom prilikom lakše ozlijedio.

Djetetu je pružena liječničku pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 38-godišnjeg vlasnika psa se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 7

PV
prcko.vita
15:43 02.08.2021.

Naravno da je krivo dijete. Isprovocirao svojom pojavom psa,i pas je instinktivno radio. Da se stavi dijete pod hitno u zatvor a roditeljima debele kazne što su tako loše odgodili dijete, jer znate pas nanjuši da li si ti dobar ili ne. Osim toga roditelji su dužni platiti odštetu vlasniku psa jer je pas pretrpio stres, milijun u gotovini i da plate psu fizioterapeuta jedno godinu dana.

Avatar Liberian
Liberian
18:53 02.08.2021.

Nije pas kriv, vlasnik ga mora imati pod nadzorom. Vjerojatno je pas samo naskočio na dijete, ne iz namjere da ga ugrize, nego više iz igre. Svejedno, tako veliki pas može izazvati ozljede kod djece kad ih gurne. Dakle, vlasnik je kriv, i to nije sporno. Jedino ne razumin ove pasomrzsce koji jedva čekaju ovakve naslove da bi mogli izraziti svoju mržnju prema životinjama.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:53 02.08.2021.

Možda se samo igrao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije