Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica
Povratak na članak

Pas nije zanemaren ni zlostavljan, kažu komunalni redar i veterinarski inspektor

Vlasnik psa kaže da ga šeće svake večeri, ili rano ujutro, odnosno kako ima vremena s obzirom na to da radi u smjenama. Na lancu je radi sigurnosti prolaznika, jer se boji da pas ne preskoči nisku ogradu

Komentari 4

Avatar Dumen
Dumen
13:40 13.07.2019.

Veća briga se vodi o đukelama nego o ljudima, svijet definitivno ide u socijalni ponor. Dajte čovjeku socijalnu pomoć za psa pa da može platiti dadilju ili slugu da zabavlja psa dok ga nema kod kuće.

VL
TI
Tirano
07:23 10.07.2019.

Koliko je izišlo ljudi kad je u pitanju čovjek iz Đakova, koji je ubio socijalnog radnika?! Naravno nitko, a za psa je došla cijela delegacija ljudi?! I to mi plaćamo?!

VL
LA
larala
11:20 17.07.2019.

hvala bogu da još uvijek ima razboritih i pametnih vlasnika pasa koji osim brige o svom psu vode brigu i o ljudima koji prolaze kraj tog psa a, ne podilaze glupostima tobožnjim ljubiteljima pasa i razno-raznim udrugama koji uredno samomo smišljaju toplu vodu. usput, da ovaj pas nije na lancu, preskoči ogradu i ugrize ili ozlijedi nekog kriv bi bio vlasnik psa a, ne oni koji su osmislili filozofiju da je pas na lancu zlostavljanje životinja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.