Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA I PTSP

Partnerici koju je brutalno pretukao i silovao mora platiti 200.000 kuna odštete

silovanje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
16.05.2019.
u 14:09

Na Županijskom sudu u Varaždinu osuđen je na četiri godine i deset mjeseci zatvora, da bi mu Vrhovni sud kaznu smanjio na jedinstvenu kaznu od četiri godine

D.N. iz Međimurske županije mora platiti 200.000 kuna naknade neimovinske štete svojoj bivšoj partnerici koju je silovao i pretukao. Početkom prosinca 2014. u obiteljskoj kući je "bez ikakvog povoda i razloga" partnericu s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici ošamario i zapovijedio da mu izuje čarape i klekne ispred njega, a onda ju je nastavio šamarati po glavi i licu.

Kad je pala na pod, nastavio ju je udarati nogama po cijelom tijelu, uzeo remen iz hlača i tukao je govoreći: "Sam ak komu kaj veliš, zatukel bum tebe i sve ko ti je drag". Uhvatio ju je za kosu i dva puta udario glavom o zid, nastavio udarati rukama i nogama po tijelu te koljenom u trbuh. Naredio joj je da skine odjeću i analno silovao, gledajući usput pornić.

Na Županijskom sudu u Varaždinu osuđen je na četiri godine i deset mjeseci zatvora, da bi mu Vrhovni sud kaznu smanjio na jedinstvenu kaznu od četiri godine, a zlostavljana žena podigla je na Općinskom sudu u Čakovcu parnicu za naknadu štete i dobila nepravomoćnu presudu. Osim fizičkih ozljeda, pretrpjela je i teške psihičke traume, a zbog svega je dobila i PTSP.

D.N. izdražava zatvorsku kaznu u Kaznionici u Glini.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tračalo
Tračalo
14:25 16.05.2019.

Gdje se može vidjeti video tog događaja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije