Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ranu zoru

Parkirao auto ispred kuće pa u čudu gledao što mu je susjeda napravila

izgrebala auto
Foto: Screenshot
1/3
27.02.2024.
u 09:01

Budući da je zablokirao nogostup, ženi koja je rano ujutro šetala psa to je zasmetalo pa se odlučila osvetiti svome susjedu

Ako nemate garažu, parkirati automobil na prilazu ispred kuće dobro je rješenje, no ako ste pritom zablokirali nogostup, to više nije baš najbolja ideja.

Nikad ne znate kome će zasmetati to što se nogostupom ne može hodati zbog vašeg automobila iako se on nalazi ispred vaše kuće.

Na svojoj koži to je osjetio vlasnik jednog vozila iz San Diega u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

– Parkirao sam kamionet na mom prilazu. Naša mrzovoljna susjeda odlučila je ključem ogrebati vozilo dok je šetala psa, pretpostavljam jer je kamionet blokirao nogostup i tako je ostavila veliku ogrebotinu – ispričao je on za Viral Hog kojem je proslijedio video nadzorne kamere.

Kada je ujutro izašao iz kuće na svom limenom ljubimcu odmah je vidio ogrebotinu, a pregledavši kameru obiteljske kuće vidio je i tko mu je to napravio.

VIDEO Bočno se parkirao, udario auto iza sebe, a onda je napravio još veću glupost

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
13:53 22.09.2019.

ovo sam nazvao bezobrazlukom, a njenog cucka džukelom, što i jest domaći naziv iz Slavonije za cucka... i dobio žuti karton.. u čemu je problem?.. trebam li cucka nazivati finim imenima?.. i da li je loše to kaj sam kritizirao sebičnu gospođu koja grebe haube tuđih automobila?.. jesam li lud ja ili.....

Avatar Joejordan
Joejordan
07:37 23.09.2019.

Sigurno da to radi već suze vrijeme pa i po danu kada je ulica puno prometnija,a djeca i pa i ostali moraju čekati da sva usta prođu da bi izašli na ulicu i zaobišli njegov automobil, on nju naziva mrzovoljno a on je jedan sebični nekulturni konj koji sebi daje za pravo da blokira sve ostale građane e onda se stakvima i treba ponašati na ovakav način gospođa je posve upravu,ako nemaš dovoljno parkirno mjesta ispred kuće kupi manje auto ili parkirao negdje drugdje a ne ometati sve ostale kako bi sebi udovoljilo sebični konj.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
14:55 22.09.2019.

"Parkirao sam kamionet na mom prilazu." i "...pretpostavljam jer je kamionet blokirao nogostup..." - prilaz je njegov, a nogostup? Je li moguće da nije vidio da blokira nogostup? Ako je susjeda mrzovoljna, kojim epitetom bi sebe počastio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije