Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Parkirala se i otišla trčati, kada se vratila zaprepastila je poruka: Ostala sam zgrožena

pješčana plaža
Foto: Getty Images
07.08.2019.
u 11:40

Mislim da si vrlo atraktivna! Ako si zainteresirana, platio bih ti za tvoje gaćice, pisalo je u poruci

Tess Scorrar (29) iz Brisbanea u Australiji šokirala se kada je vidjela poruku koju joj je netko ostavio na vjetrobranskom staklu njezinog automobila.

Ona je, naime, išla trčati na plažu Nudgee do koje se odvezla automobilom, a kada se vratila do svoga vozila, imala je što vidjeti.

– Pozdrav! Mislim da si vrlo atraktivna! Ako si zainteresirana, platio bih ti za tvoje gaćice. Nađemo se uz cestu prema gradu. Samo se zaustavi, ja ću te pronaći – stajalo je u poruci.

Tess je uplašila činjenica da ju je netko gledao pa je odlučila upozoriti ostale.

– Nije me bilo samo 20-30 minuta. Čim sam se vratila do auta primijetila sam komad papirića ispod mog brisača. Mislila sam da je kazna ili da me netko udario pa ostavio poruku. No onda sam pročitala i ostala sam zgrožena. Nisam to ni najmanje očekivala. Otišla sam kući i čitala sam je iznova i iznova... – ispričala je Tess, prenosi Metro.

Slučaj je odlučila prijaviti policiji te upozoriti druge da budu na oprezu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar B
B
13:01 07.08.2019.

@Zolta... pa da ne ostanu bez gaća

ZO
Zooltan
12:00 07.08.2019.

Koja je tu opasnost za ostale da budu oprezne ?

SA
samoborka
21:40 07.08.2019.

Kao upozorava, a zapravo se hvali. Prozirno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije