Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NAPADA NA CHARLIE HEBDO

Pariška gradonačelnica: Tužim Fox jer su svojim lažima okaljali sliku Pariza

pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.01.2015.
u 23:36

Reagirala je na komentare Foxa kako u Parizu postoje zone u koje se nemuslimani pa čak ni policija ne usude kročiti

Pariška gradonačelnica Anne Hidalgo najavila je da će tužiti američku TV mrežu Fox News zbog načina kako su pratili zbivanja nakon napada na redakciju satiričkog magazina Charlie Hebdo

Reagirala je na komentare Foxa kako u Parizu postoje zone u koje se nemuslimani pa čak ni policija ne usude kročiti. Fox je objavio i mape sa sedam takvih dijelova grada.

– Kada smo uvrijeđeni i kada nam je oštećen ugled, tada moramo reagirati i tužiti. Mislim da moramo ići na sud kako bi se uklonila ljaga s našeg grada i povukle neistine. Čast Pariza je okaljana i stvaraju se predrasude – izjavila je Hidalgo za CNN

Na Foxu se inače moglo čuti sličnih primjedbi i za neke druge gradove, poput britanskog Birminghama, nakon čega je britanski premijer David Cameron za Foxova stručnjaka za terorizam rekao "taj je očito idiot". No, Birmingham ipak ne razmišlja o tužbi protiv Foxa. 

>>Napadači na Charlie Hebdo pokopani u neoznačenim grobovima

 

Komentara 28

MA
makotako
06:21 21.01.2015.

najmanje 90% svih medija u zapadu su antiislamisticke, sire antiislamsku propagandu,i velicaju izrael, te medije ako je nesto protiv izraela one mogu da pisu i protiv pape i protiv rezima bilo koje drzave, jer one su kontolirane i pod uputstvima samih svojih diktatora ti su cionisti , kao primjer obitelj rotschield, i zato mnoge probleme ,mnoge lazi,i mnoge nevolje ima svijet zato sto su medije pod uticajem cionizma i izraela.

PA
pacoje
06:07 21.01.2015.

dragi ljudi vi koji pravdu i istinu volite, stvoritelj universuma i svega zove se na slavenskom jeziku BOG, na italijanskom zove se Dio, na albanskom Zot, na francuskom Dieu, sto mislite kako se zove na arabskom, sto mislite kako krscani arapi zovu stvoritelja ?. kako ga zovu malezijski, indonezijski, arapski krscani ..dajte pogodite ako ste upoznati jezicima tih zemalja?..a o fox-u se zna to je jedna cionisticka medija poput onih u mnogim drzavama koja siri neistine, jer se ona vodi od cionista ..........ako jos niste pogodili kako se na jezicima arapskom, malezijskom, indonezijskom itd Bog zove onda cu vam odgovor dati :storitelj se zove ( Allah )

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:30 21.01.2015.

Kako je istina zabolila parisku gradonacelnicu, U svakom vecem francuskom gradu, postoji muslimanski geto. Sigurno se gradonacelnica Hildago, nije uputila ni sa policiskom, zastitom. Sad oce da zataji francuski sovinizam. I was ther, I witnessed the situation. in what conditionon those people lives in.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije