Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strah od odmazde

Paravinji prijete zatvorenici jer mrze seksualne zlostavljače

paravinja (1)
Valentina Rupčić
10.01.2012.
u 12:28

Uprava zatvora smatra da bi se zatvorenici mogli pokušati "dokazati" na "slavnom" Paravinji

Dragan Paravinja od dolaska u Kazneno-popravni zavod Tunjice u Banjoj Luci smješten je na prijamnom odjelu zatvora zbog straha od odmazde drugih zatvorenika koji mrze seksualne zlostavljače, donose 24sata.

Glavni razlog straha za njegovu sigurnost navodne su prijetnje pojedinih zatvorenika koje uprava zatvora shvaća ozbiljno jer je u Kazneno-popravnom zavodu 2008. ubijen zatvorenik kojega se sumnjičilo za bludne radnje nad 16-godišnjakom.

Uprava zatvora smatra da bi se zatvorenici mogli pokušati "dokazati" na "slavnom" Paravinji.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 33

TO
Toni50
13:15 10.01.2012.

Glavni razlog straha za njegovu sigurnost navodne su prijetnje pojedinih zatvorenika, koje su legalne i ne sankcioniraju se. ( koji su super obavješteni da je policija i sudstvo nemočno i očajno zbog pomanjkanja bilo kakvog dokaza !) možda neki \"pametni\"i\" i aktivno podržavaju prijetnje i buduće postupke odabranih zatvorenika .... Da srede oni dobri karakterni robijaš srede bludničara i ubojicu tako da se sud ne zamara više sa \"zna se\" jedinim \"krivcem\" u zatvoru....

CR
crocro
13:19 10.01.2012.

Zatvoreniku je mjesto među zatvorenicima. Pa neće mu valjda dati apartman, s poslugom. On je zatvorenik i među zatvorenicima mora biti. Na to je trebao računati pa neka prihvati rizik sigurnosti. On je svojim djelima pokazao da želi u zatvor. To je isto kao kada igraču na terenu slome nogu, to je rizik nogometa. On ima rizik zatvora, ako će mu se nešto desiti, desiti će se. Zar bi bilo pravedno u odnosu na druge da ga sada tetoše, titraju i maze u posebnim prostorima i daju mu spremačicu.

TO
Toni50
12:50 10.01.2012.

Paravinja na prijamnom odjelu zatvora, zatvorenici ga mrze, dok ga hrvati srbi i bosanci vole i obožavaju isto kao i sva policija .. Zašto ga mrze vjerovatno ne podnose one kojima se niša ama baš ništa neda dokazati, kao zločinin ili htio silovati ali nije, a mnogi vjeruju jel novinari to uvjek tvrde da je on i zaista jedini krivac !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije