Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
54 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Toni50:

    Glavni razlog straha za njegovu sigurnost navodne su prijetnje pojedinih zatvorenika, koje su legalne i ne sankcioniraju se. ( koji su super obavješteni da je policija i sudstvo nemočno i očajno zbog pomanjkanja bilo kakvog dokaza !) možda neki \"pametni\" ... prikaži još!i\" i aktivno podržavaju prijetnje i buduće postupke odabranih zatvorenika .... Da srede oni dobri karakterni robijaš srede bludničara i ubojicu tako da se sud ne zamara više sa \"zna se\" jedinim \"krivcem\" u zatvoru....

  • crocro:

    Zatvoreniku je mjesto među zatvorenicima. Pa neće mu valjda dati apartman, s poslugom. On je zatvorenik i među zatvorenicima mora biti. Na to je trebao računati pa neka prihvati rizik sigurnosti. On je svojim djelima pokazao da želi u zatvor. ... prikaži još! To je isto kao kada igraču na terenu slome nogu, to je rizik nogometa. On ima rizik zatvora, ako će mu se nešto desiti, desiti će se. Zar bi bilo pravedno u odnosu na druge da ga sada tetoše, titraju i maze u posebnim prostorima i daju mu spremačicu.

  • Toni50:

    Paravinja na prijamnom odjelu zatvora, zatvorenici ga mrze, dok ga hrvati srbi i bosanci vole i obožavaju isto kao i sva policija .. Zašto ga mrze vjerovatno ne podnose one kojima se niša ama baš ništa neda dokazati, kao zločin ... prikaži još!in ili htio silovati ali nije, a mnogi vjeruju jel novinari to uvjek tvrde da je on i zaista jedini krivac !!!

Još iz rubrike Vijesti

Hassan Rohani
zanemario zakone

Iranski parlament podigao optužnicu protiv predsjednika Hassana Rohanija

Policija razbila krijumčarski lanac
sukobili se s grupom Pakistanaca

Napadnuti Afganistanci zatražili međunarodnu zaštitu i smješteni su u prihvatilište u Zagrebu

2
PREDSTAVIO I ZAMJENICU

Marijo Ćaćić objavio kandidaturu za gradonačelnika Knina