Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:
Povratak na članak

'Paradoksalno je da su hrvatski političari blagoslovili velikosrpski dernek'

Najnovija provokacija nije ništa drugo nego otvorena prijetnja i plan za odcjepljenje tzv. RS od države BiH, kaže bivši potpredsjednik Vlade

Komentari 79

DA
Danzig
14:33 11.01.2019.

Dragan Čović je tim činom jasno poslao poruku da je njemu puno gore to što on ne sjedi u predsjedničkoj fotelji nego što je iz RS protjerano, pobijeno i spaljeno sve hrvatsko. Draganu je najbolje da ode u Beograd i primi pravoslavlje po uzoru na Kusturicu sa time da ime ne mora ni mijenjati.

VL
Avatar Jablan1
Jablan1
14:25 11.01.2019.

Karamarko vrati se....bio si u pravu oko INE-e,nebi dopustio onaj sramotni pljesak SDP-ovaca pokislim HDZ-ovcima pri usvajanje Istanbulske. Jer ovaj Plenkovic/Pupovcev HDZ bilda se s namjestenim istrazivanjima agencija prema kojima je jos uvjek presjednik YUsipovic.

VL
MA
maloprekosutra
14:22 11.01.2019.

Kad su bošnjaci izabrali "hrvata" Komšića za "hrvatskog " člana Predsjedništva BiH , nije izrekao niti riječi na tu temu ! Očito mu je to bio prihvatljiv scenarij za BiH hrvate !

VL
ME
medvedgrad
15:09 11.01.2019.

Jel to kod Pupovca bilo? Stalno kenjate da Hrvati u BiH moraju vuci poteze u svoju korist, muslimani udaraju na Hrvate i Hrvatsku iz svih snaga, bolje bi bilo da to pozdravljas. Ali si politicki autistican.

VL
Avatar vilapablo
vilapablo
14:36 11.01.2019.

Guglajte: pismo čitatelja iz Tuzle Hrvate maltretiraju . Zašto takve vijesti kojih je stotinu iz bošnjačke federacije naš mediji ne prenose već prodaju bošnjačku propagandu? Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je Federacija BiH! Hrvatskoj državi probleme rade Bošnjaci, oni su pokušalii blokirati gradnju Pelješkog mosta, Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike u BiH, Bošnjaci su povezani s 90% slučajeva ubojstava povratnika Hrvata u BiH, Bošnjaci su problem Hrvatima, a ne Dodik. Bošnjaci se iživljavaju nad Hrvatima, žele Hrvate uništiti i islamizirati i najviše se boje kršćanskog saveza u BiH.

VL
Avatar berija1
berija1
02:47 12.01.2019.

Citam , gledam i ne cudim se , Komsic = HSP, Zeljka Markic i drugovi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:33 11.01.2019.

Potpuno se slazem s njim. Prvi put u zivotu je u pravu.

VL
DU
Deleted user
14:30 11.01.2019.

Paradoksalno to je Hrvatska u kojoj živimo bez ponosa i cilja. Pustimo pusto i lazno domoljublje na stranu, po svim vrijednostima, po svim mjerilima, po izgubljenim moralu, sve više ličimo na zemlju muhu bez glave. Država jednostavno puca po svim savovima,a mi mašemo pustim zastavicama i obilježjima, okidamo selfie i mršavimo.

VL
IB
ibiza
19:04 11.01.2019.

dsj suti

VL
RP
rpzagreb
15:13 11.01.2019.

Generalno, paradoksalno je kakve političare danas imamo. Ovo se samo uklapa u opću besmislenost.

VL
Avatar vilapablo
vilapablo
14:40 11.01.2019.

Guglajte: Bošnjacima nisu sporni Čović i Dan RS-a nego Hrvati u BiH. U tom članku je sve lijepo objašnjeno. Bošnjaci su neprijatelji Hrvata!

VL
Avatar 2222
2222
14:38 11.01.2019.

Odlicno Covicu samo naprijed ,cilj nije daleko na kojem ces biti izigran u ovoj paklenoj igri Dodika.Turci su vec spremni i cak previse spremni cak ih se i neke vece sile boje,vidjeli smo ih u Siriji.

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:19 11.01.2019.

Na tu provokaciju najbolji odgovor može dati Dragan Čović!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:29 11.01.2019.

O dobri naš Hrvatski Bože spasi tvoje bosansko stado od hrvatskih vjerodomoljuba, jer ih ovi spašavaju tako što ih ostavljaju na milost i nemolost Hrvatskog cvijeća, za koje ih je priženio Vrhovnik, Mesija Franjo, a sve dok ih smrt ilii bijeli svijet ne rastavi. Nesudjeni Mesija, velikomučenik Tomo diže svoj glas do samog Neba radi banjalučkog derneka u kojem su učestvovali i BiH hrvatski političari, dok je šutio kao ona stvar u ruci povodom nelegitimnog izbora Ive Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva (mi pravnici kažemo da je šutnja priznanje i prihvačnje spornih okolnosti). Drugim rječima velikomučenika Tomu ne boli uvo zbog podredjenog položaja BiH sunarodnika, već gine za cjelovitu BiH, koju rasturaju BiH remetilci. Ovo je razumljivo jer svi hrvatski vjerodomoljubi se uvlače u rektum transatlanskih gazda i iz njega kevću njihove političke mantre. Velikomučenik Tomo ovima dokazuje svoju pravovjernost u nadi da će ga oni pogurati da uzjaši ponovno hrvatsku državnu ragu, a Vrhovnica Kolinda očekuje, po dva predsjednička mandata medjunarodne sinekure. A vjerodomoljubi, koji ne učestvuju u izdajničkoj vlasti istu podržavaju na jednoj strani i ganjaju prdeš škrljacima (orjunaše, udbaše i druge avetinje iz tamnice naroda), na drugoj strani. Treba li se uopće čuditi što kobajagi neovisna država vodi ljuti boj sa Bugarskom za repni položaj u EU, sa izvjesnim izgledima za veličanstvenu pobjedu. Nije država za vjekovne slugerane, zar ne?

VL
MA
marengo1
14:20 11.01.2019.

Napokon da neko od hrvatskih političara iz HDZ-a kaže kako stoje stvari i na šta su sve spremni Ercegovanci i učenici Mate Bobana i kako se održavaju dobri odnosi kao vrijeme Radovana Karadžiča.... Bošnjacima je to već odavno jasno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.