29 -3°C
 • Danzig:

  Dragan Čović je tim činom jasno poslao poruku da je njemu puno gore to što on ne sjedi u predsjedničkoj fotelji nego što je iz RS protjerano, pobijeno i spaljeno sve hrvatsko. Draganu je najbolje da ode u Beograd i ... prikaži još! primi pravoslavlje po uzoru na Kusturicu sa time da ime ne mora ni mijenjati.

 • Avatar Jablan1
  Jablan1:

  Karamarko vrati se....bio si u pravu oko INE-e,nebi dopustio onaj sramotni pljesak SDP-ovaca pokislim HDZ-ovcima pri usvajanje Istanbulske. Jer ovaj Plenkovic/Pupovcev HDZ bilda se s namjestenim istrazivanjima agencija prema kojima je jos uvjek presjednik YUsipovic.

 • vilapablo:

  Guglajte: pismo čitatelja iz Tuzle Hrvate maltretiraju . Zašto takve vijesti kojih je stotinu iz bošnjačke federacije naš mediji ne prenose već prodaju bošnjačku propagandu? Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je Federacija BiH! Hrvatskoj državi probleme rade Bošnjaci, oni su pokušali ... prikaži još!i blokirati gradnju Pelješkog mosta, Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike u BiH, Bošnjaci su povezani s 90% slučajeva ubojstava povratnika Hrvata u BiH, Bošnjaci su problem Hrvatima, a ne Dodik. Bošnjaci se iživljavaju nad Hrvatima, žele Hrvate uništiti i islamizirati i najviše se boje kršćanskog saveza u BiH.

Još iz rubrike Vijesti

Tomislav Tolušić
Fotomontaža

Ministar Tolušić dobit će policijsku zaštitu, obitelj se osjeća ugroženo

Dječak Julen upao u rupu duboku 110 metara
španjolska

Svi se nadaju sretnom završetku, ali sve je manje nade za spašavanje dječaka iz bunara

Otvoreno
Burno u Otvorenom

Žestok okršaj Markić i ministra Kuščevića: Zapitajmo se tko govori istinu

8