103 29°C
 • Danzig:

  Dragan Čović je tim činom jasno poslao poruku da je njemu puno gore to što on ne sjedi u predsjedničkoj fotelji nego što je iz RS protjerano, pobijeno i spaljeno sve hrvatsko. Draganu je najbolje da ode u Beograd i ... prikaži još! primi pravoslavlje po uzoru na Kusturicu sa time da ime ne mora ni mijenjati.

 • Avatar Jablan1
  Jablan1:

  Karamarko vrati se....bio si u pravu oko INE-e,nebi dopustio onaj sramotni pljesak SDP-ovaca pokislim HDZ-ovcima pri usvajanje Istanbulske. Jer ovaj Plenkovic/Pupovcev HDZ bilda se s namjestenim istrazivanjima agencija prema kojima je jos uvjek presjednik YUsipovic.

 • Avatar vilapablo
  vilapablo:

  Guglajte: pismo čitatelja iz Tuzle Hrvate maltretiraju . Zašto takve vijesti kojih je stotinu iz bošnjačke federacije naš mediji ne prenose već prodaju bošnjačku propagandu? Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je Federacija BiH! Hrvatskoj državi probleme rade Bošnjaci, oni su pokušali ... prikaži još!i blokirati gradnju Pelješkog mosta, Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike u BiH, Bošnjaci su povezani s 90% slučajeva ubojstava povratnika Hrvata u BiH, Bošnjaci su problem Hrvatima, a ne Dodik. Bošnjaci se iživljavaju nad Hrvatima, žele Hrvate uništiti i islamizirati i najviše se boje kršćanskog saveza u BiH.

Još iz rubrike Vijesti

U nazočnosti Plenkovića predstavljena obnovljena dvorana Ban Jelačić
NEPODNOŠLJIVO

Vlada će Slavoncima protiv komaraca pomoći s 5 milijuna kuna

Radimir Čačić
Radimir Čačić:

'Reformisti za Milanovića, prekidamo suradnju s HDZ-om'

NISU TO OČEKIVALI

Vrijeđali policiju na Facebooku pa dobili novčane kazne