Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Par u stanu imao kilogram i pol marihuane i oko 10 grama kokaina

Zadar: Policija zaplijenila kilogram heroina i kilogram marihuane
Dino Stanin/PIXSELL
15.02.2021.
u 08:34

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 25-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a osumnjičeni 26-godišnjak je, kažu u policiji, prepraćen u zatvor jer ima djelo od ranije

Djevojka (25) i mladić (26) sumnjiče se za zloporabu droge. Kako ej priopćila zagrebačka policija. Njih se dvoje sumnjiči da su radi danje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina.

Drogu su vagali, prepakirali i skrivali prije daljnje preprodaje. Pretragom stana kojeg koriste, policija je našla 1563 grama marihuane te 94 grama kokaina, te dvije digitalne vage s tragovima droge  i nešto novca za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 25-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a osumnjičeni 26-godišnjak je, kažu u policiji, prepraćen u zatvor jer ima djelo od ranije. No i on i djevojka su kazneno prijavljeni zbog zloporabe droge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije