Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER INN

Par spavao u autu jer je u sobi hotela bilo 31 stupnjeva

Premiere Inn
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
18.07.2019.
u 15:17

Osoblje u hotelu im je onda dalo ventilator i ponudilo smještaj u drugom, obližnjem hotelu, ali je par odbio.

Kate i John Dempsey su proveli noć u autu umjesto u plaćenom hotelu zato što je, kako kažu, u hotelu Premier Inn u Velikoj Britaniji prava sauna. Temperature su dosegnule do 31 stupnjeva.

Poslovno su odsjeli u hotelu u Warringtonu da sudjeluju na tamošnjoj izložbi cvijeća, a sa smještajem nisu zadovoljni jer su zbog toga bili primorani spavati u automobilu. U njihovoj sobi nije bilo klime ni rashladnih uređaja, tako da je vrućina u sobi postala nepodnošljiva. Odlučili su se da će do kraja posjeta ostati spavati u autu jer drugog rješenja ne vide.

- U sobi je kao u sauni. Plaćam 75 funti da bih spavala u autu- rekla je Kate za Metro. Dodaje da su izmoreni od vrućine te da ne mogu raditi po ovakvim uvjetima.

Osoblje u hotelu im je onda dalo ventilator i ponudilo smještaj u drugom, obližnjem hotelu, ali je par odbio tu ponudu.

- Žao nam je što se gosti nisu odmah na početku odlučili preseliti u drugi hotel s klima-uređajem. Međutim, zadovoljni smo što smo nakon njihovog odlaska opet dobili slobodnu sobu-  rekli su iz hotela.

Komentara 4

MA
mangupica
16:07 18.07.2019.

31 stupanj , se pravopisno pise i govori Vi polupismenjaci

DU
Deleted user
16:29 18.07.2019.

Ovako je i na hrvatskoj obali.

LI
liliZG
15:31 18.07.2019.

moraš biti posebna tuka kad ne pristaneš na dr hotel sa klimom i spavaš u autu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije