Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
135 28°C
 • razuman čovjek:

  Žalosno. Naravno, ako je istinito preneseno. No, situacije sa psima i inače znaju biti tužne (lijepa mi je situacija u kojoj se stariji ljudi šeću sa pesekima, to mi je ok). U mojem kvartu svakodnevno gledam mlade ljude bez djece, ... prikaži još!, a sa psima. Više je pasa nego dječice. Najsmješnija situacija mi se dogodila prošle godine kada sam prošao pored dvije žene u kasnima dvadesetima. Svaka vodi po dva psa. Prilaze si i prva se drugoj obraća riječima: "Jao kako sam sretna, nisam znala da ste se odlučili na još jednog, kako je to divno!" Tada su se raspričale o cuckima kao o djeci. To je prava slika dekadentne, ohole, superobrazovane Europe.

 • ronaldinho.cro:

  Žalosno je to da u svom kvartu ne mogu dijete odvesti na zelenu površinu da se bezbrižno igra, gdje god pogledaš govna a ljeti o smradu pišaline da ne govorim! Odvratno u što se ZG pretvara!!

 • Avatar Primarius
  Primarius:

  oko 82 000 pasa registrirano na području Grada Zagreba uredno urinira i prazni probavni trakt uglavnom po dječjim igralištima kad padne noć...tko ne vjeruje nek ode na balkon i promatra dječja igrališta na večer

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Kandidati SDSS-a za Hrvatski sabor predstavili završni spot "Sagradili smo most (bez Kineza)“
2
izbori 2020.

Pupovac održao konferenciju: 'Naša kampanja nije bila za glasove, već za više slobode i toleranciju'

The race with the locusts
OGROMNA NAJEZDA

Kao biblijska pošast: Skakavci haraju Istočnom Afrikom, znanstvenici predlažu da ih se jede

2
Koronavirus u Srbiji
DRASTIČAN RAST OBOLJELIH

Panika u susjedstvu: U Srbiji zabilježeno čak 359 novih slučajeva zaraze, a u BiH 180

13