Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBURKALI SE DUHOVI
Povratak na članak

Papine riječi o civilnoj zajednici gay parova ne mijenjaju doktrinu

Biskup Ventimiglia-Sanremo mons. Antonio Suetta drži kako papine riječi treba shvatiti samo u smislu jamčenja prava pojedincima, a ne kao “revolucija koncepta obitelji”

Komentari 39

MK
mksdk
08:13 24.10.2020.

Naravo da njegove riječi ne mijenjaju doktrinu (niti je mogu promijeniti), ali one jesu heretične.

VL
MK
mksdk
08:23 24.10.2020.

Kada se ističe da Franjo nije govorio o braku nego o civilnom partnerstvu, to je točno... i nevažno. Ovdje se pokušava stvoriti ideja da je, iz katoličkog kuta, sve OK dok se ne govori o "pravom" braku. To je čista laž, a ta laž se posebno jasno vidi i kod nas gdje je odlukom ustavnog suda poništena razlika između braka i civilnog partnerstva.

VL
P1
Pobrkabi.1
09:08 24.10.2020.

Papa je reko da i oni imaju pravo na obitelj. U prevodu ako si peder neznaci da te roditelji trebaju izbacit od njihova zivota

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
08:13 24.10.2020.

Bitno je sta Pero lozac kaze...

VL
ZV
Zvjerko1
07:36 24.10.2020.

Zašto vjernicima toliko smeta da se gey zajednica naziva brakom? Što vjernici time gube u svom statusu ili vjeri? Zašto im to toliko smeta? Zar će se nešto u heteroseksualnoj obitelji promjeniti ako se brakom nazove i gey zajednica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.