Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIKA
Povratak na članak

Papa u Beninu: Afrika je duhovna duša svijeta

Benedikt XVI. kazao da Afrika ima velikih problema koji, uostalom, postoje i drugdje u svijetu

Komentari 6

MO
moveax
17:33 18.11.2011.

Tu es Petrus.

VL
OB
-obrisani-
17:34 18.11.2011.

Papa gledao kako Kinezi pa poslije njih i Amerikanci dolaze u Afriku. Kinezi eksploatisu minerale a pojedini americki universiteti kupuju zemlju u Africi. Gledao sve to Benedikt pa veli, \"Eto i mene!\" Vatikan se nikad nije brinuo za Afriku. Britanija, Francuska i Portugal su desetljecima iskoriscavali jadne Afrikance a Vatikana to izgleda nije smetalo. A da se ne spominje belgijski diktator Leopold i njegovi zlocini u Kongu. Uvidio Papa da se svijet sastoji od korporacija koje su zamijenili uloge armija, pa odlucio i on da se ta njegova duhovna korporacija ukljuci u bitku.

VL
MR
mraf
18:52 18.11.2011.

Afrika je duhovna duša svijeta *********************************** Lako je nekima palamuditi! Afrika je najbogatiji kontinent na zemlji, posjeduje prirodne resurse u ogromnim kolicinama. Afrikanci su najsiromašniji stanovnici planete, njih 57% živi ispod granice siromaštva s manje od jednog dolara na dan. dan. Treba im dati „panem et circenses“, pa ce biti zadovoljni.... isto kao i mi.

VL
G1
GALE 1991
22:40 19.11.2011.

O Felix Roma, o Roma nobilis...Hic est Petrus nobilis.

VL
Avatar Dančo
Dančo
12:40 20.11.2011.

dosao je prodavat maglu ionako siromasnom narodu

VL
LS
Ljuti Sipak sa Kacine
00:24 21.11.2011.

vidi ti ovo .admin nevoli moj latinski pa ga je izbrsija. a dobro, ca ja mogu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.