Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA

Papa se još oporavlja i neće predvoditi nedjeljnu misu

Papa Franjo
Foto: REUTERS
1/5
23.07.2021.
u 21:07

Papi je uklonjen dio debelog crijeva u bolnici Gemelli i pri napuštanju te ustanove u kojoj je bio hospitaliziran deset dana pri povratku u svoju rezidenciju u Vatikanu, Franjo se zaustavio u rimskoj bazilici sv. Marije Velike.

Papa Franjo, kojem je 4. srpnja obavljena operacija divertikulusa debelog crijeva, neće predvoditi misno slavlje u nedjelju u bazilici sv. Petra u Rimu već će nastaviti oporavak, objavio je Vatikan.

"To je potpuno prirodno, Papa se i dalje oporavlja", objavila je Sveta Stolica i najavila da će se papa Franjo ipak pojaviti u podne na prozoru Apostolske palače na tradicionalnom angelusu kako je učinio i prošli tjedan.

Misno slavlje u nedjelju, kada će se prvi put obilježiti Dan djedova, baki i starijih osoba, predvodit će dva sata ranije, u 10 sati, prelat Rimske kurije, mons. Rino Fisichella.

Papi je uklonjen dio debelog crijeva u bolnici Gemelli i pri napuštanju te ustanove u kojoj je bio hospitaliziran deset dana pri povratku u svoju rezidenciju u Vatikanu, Franjo se zaustavio u rimskoj bazilici sv. Marije Velike. 

Fotografije su tada pokazale da se Papa kreće u invalidskim kolicima. 

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Imanasjoš...
13:04 24.07.2021.

ako bog da sljedeću hoće

MV
mladen.vucetic.9
04:13 24.07.2021.

I ja sam operiran storm sistemom,danas nap rave tri zareza ostao mi bruh nakon operacije vec osam godina nemam problema,zahvalan sam doktoru koji me je operirao sada u penziji sto covjek danas moze spasiti zivot covjeku to nikad nece svojimjim molitvama bolesnim ljudima omoguciti tako i tog papu bozjeg covjeka spasava ovozemaljska nauka

PI
PijemŽivce7
21:21 23.07.2021.

Nije baš od volje da vidi kraljevstvo nebesko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije