Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN IZBODEN
Povratak na članak

Papa odao počast svećeniku kojeg je ubio mentalno bolesni imigrant, Salvini traži 'osvetu'

Salvini, čelnik protuimigrantske stranke Liga i bivši ministar pravosuđa koji proturječi Papi kad je imigracija u pitanju, spomenuo je ubijenog svećenika na skupu u srijedu i kazao da je "pastora ubio imigrant koji je trebao biti protjeran" te da je to nešto što poziva na "osvetu".

Komentari 2

NE
neboiznadzagreba2
14:37 16.09.2020.

Salvini "... koji proturječi papi", stoji u podnaslovu;jučer čitamo o roditeljima koji se bune što njihova djeca moraju sjediti na vjeronauku jer ih zbog korone ne puštaju van,a argumenti su da živimo u sekularnoj državi, danas nam podmeću Salvinija kaoao negativca jer, eto, proturječi papi. Papa proturječi sam sebi, udara vjernice, draži su mu stranci od njegovih, izruguje se s vlastitom vjerom relativizirajući je i stavljajući na mjesto koje nije prvo, Salvini samo govori što misli.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:25 16.09.2020.

Zašto se islamske teroriste često amnestira od odgovornosti i umjesto pravim nazivom terorist proziva mentalno bolesnim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.