Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Put zajedništva'
Povratak na članak

Papa Franjo za jedinstvo svih kršćana

Papa: Podjela, zapravo, oponira Kristovoj želji, ona je skandal. Sveti Otac došao je u jednodnevni ekumenski pohod Ženevi u povodu 70. obljetnice postojanja Svjetskog saveza crkava.

Komentari 3

OB
ObrenM
07:41 22.06.2018.

Isusov nauk iz rijeci petrovog nasljednika vodi u svjetski mir i dobrobit cijeloga svijeta.

VL
SO
sohnahoakasaa
14:19 22.06.2018.

Sigurno će Papa Franjo postići jedinstvo Kršćana. Pa on je to u stanju. Pa svi ga obožavaju. Naročito liberali i demokrati a oni stvarno lijepo upravljaju svijetom. I svjetonazor njihov je nama Katolicima jako prepoznatljiv i dobrobit čovječanstva pa aje onda sigurno i Papi. Zato mislim da bu supel jer je najveći uvjet Pravoslavnih poglavara ispunio. Nije izgovrio da je Hrvat, vjerni i odani sluga Božji, Kardinal Katoličkog Hrvatskog Naroda, Blaženi Kardinal Alojzije Stepinac SVET. Papa Franjo je političar, misle mnogi i da je pragmatičar a ja mislim ....to kaj mislim.

VL
47
47000KA
08:05 23.06.2018.

Jedini je mogući oblik zajedništva (bolje: jedinstva) sjedinjenje s jednom, svetom, katoličkom i apostolskom Crkvom, koju je osnovao (i kojoj je glava) Isus Krist, a vidljiva joj je glava namjesnik Kristov na zemlji - papa rimski.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.