Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet
Povratak na članak

Papa u Egiptu bez blindiranog automobila: 'Nismo zabrinuti, idemo naprijed vedro'

Franjo će se u Kairu sastati s egipatskim predsjednikom Abdel-Fattahom al-Sisijem, velikim imamom džamije Al Azhar šeikom Ahmedom al-Tayebom i s pravoslavnim koptskim papom Tawardosom II.

Komentari 7

DR
dragutinka
19:41 24.04.2017.

i srbija je nekoliko puta pozvala papu u srbiju, pa vise je krscana u srbiju nego li u egiptu, a papa ipak ide u egipat iako znamo kakav je taj vojni rezim tamo okrutan, kako da shvatim to da moze ici u egiptu a ne moze u srbiju, pa zar to nije sramota

VL
DU
Deleted user
11:13 25.04.2017.

@mlakar: Egipat je jedina zemlja u toj regiji gdje je mir, gdje dnevno ne pogibaju nekoliko stotina ljudi,... Arapima treba diktatura jer oni sa demokracijom ne znaju, i "demokracija" kod njih rezultira ratom!

VL
ML
Mlakar
21:00 24.04.2017.

kakav je rezim tamo, ne treba ti to, tamo ni ptice slobodno ne slecu

VL
ML
Mlakar
19:35 24.04.2017.

u egiptu su vanredne mjere, a sisijev drzavni aparat je u punoj aktivnosti od kada je na vlasti dosao vojnim pucem

VL
ML
Mlakar
19:32 24.04.2017.

sta ces vise od onoga sto je Sisi priredio

VL
Avatar Parousia
Parousia
21:12 24.04.2017.

Da,to se zove Bozje milosrdje temeljom evandjelja koje govori o preljubnici kojoj su oprosteni grijesi (vidi biblija Iv8,1-11),zato se Isus i druzio vise sa grijesnicima nego sa pravednicima,jel gresnici trebaju vecu pomoc,a danas tako i cini nas papa Franjo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.