Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon razornog potresa

Papa Franjo poslao poruku solidarnosti: 'Molim posebno za one koji su izgubili život i za njihove drage'

Papa Franjo
Foto: REUTERS
1/5
30.12.2020.
u 11:13

Nadam se da će međunarodna zajednica pomoći vlastima u zemlji kako bi se ublažile patnje hrvatskoga naroda, rekao je

Nakon razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, papa Franjo poslao je poruku solidarnosti Hrvatskoj.

- Hrvatsku je jučer pogodio potres koji je prouzročio ljudske žrtve i velike štete. Izražavam svoju bliskost s povrijeđenima i svim stradalima u potresu. Molim posebno za one koji su izgubili život i za njihove drage. Nadam se da će međunarodna zajednica pomoći vlastima u zemlji kako bi se ublažile patnje hrvatskoga naroda, rekao je Papa u svom obraćanju na kraju redovite opće audijencije, prenosi IKA

VIDEO Sigurnost potražili u dvorani: Bilo je strašno, sve je curilo, žbuka nam je napukla na prvom katu

Podsjetimo, potres jačine 6.3 prema Richteru pogodio je Hrvatsku jučer u 12:19 sati. Hrvatska seizmološka služba javila je da je riječ o jačini 6.2 po Richteru. Epicentar je bio 47 kilometara jugoistočno od Zagreba, odnosno 3 kilometra od Petrinje. Poginulo je sedam osoba.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Matrix5
18:36 30.12.2020.

Kaj bi papa neg se molil,neg salju pomoc u bilo kojem obliku

MP
miroslav.petkovic.7564
11:32 30.12.2020.

Moga je Cek, poslat uplatit nesto. Ne vidim da se i nasi crkvenjaci nesto ubise od pomoci.

DU
Deleted user
14:02 30.12.2020.

Moli se ti materi a odje posalji koji euro jer od tvoje molitve se ne hrane gladna djeca i pravi krov nad glavom. a vidim i rvacki crkvenjaci se prave mutavi, nesto se bas ne cuju i nijesu izdasne ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije